Премини към съдържание

Mimka

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Mimka

  1. Търся колега от Пловдив, който може и има желание да ми съдейства за Галант на части... ?!?!

    Тъй като съм в София и нямам възможност да утида на място за да огледам частите които ми трябват!

     

    Ако някой от колегите може да ми съдейства, че човека с когото говорих, първо не е на ясно какво искам от него, второ е много вероятно да се опита да ми пробута части които са с дефекти или са не това което искам!

    :icon_hmm:

     

    Моля ако има желаещи да съдействат, нека ми пишат на:

    ICQ: 1401093

    Skype: s01o.kyo

    GSM: 0878 800 438

     

    Заро - благодаря предварително!

     

     

    А аз мога да свърша работа като превоз за частите - стига колегите да ги уредят. Ще си ходя до Пловдив в петък и после в събота или неделя се прибирам в София и можеш да ме използваш за тази цел.

  2. Роска, за колт няма ли да изпаткаш нещо?! Брони, прагове ?!

    Емо, аз имам един модел на предна броня за Colt, също и прагове. Бях си ги поръчала от един полски сайт преди месец и малко, но още не съм успяла да намеря време да ги боядисат и сложат. Стоят си в офиса в София (добре че има място) и си чакат реда. Ако някой прояви желание да ги ползва като макет или идея, няма никакъв проблем.

  3. Ние често ходим на минералния плаж във Варвара (обл. Пазарджик). От София е на стотина километра.

     

    Има три минерални басейна с топла вода, работят денонощно и целогодишно. Около басейните са изградени бунгала, има ресторантче, полянки. Всичко е заградено. Много удобно за семейства с деца. Басейните също са изключително подходящи за деца, има отделно детски басейн с дълбочина 50 см. Малката ми щерка я къпем там от двумесечна. Голямо бунгало е 70 лв., малко - 50 лв. Във всяко има баня и тоалетна. Ресторантчето е прилично, работи до късно. Имат огромна поляна, която е подходяща за всякакъв вид подвижни игри. А нощното къпане съвсем не е за подценяване. :rolleyes:

     

    Добре е да си правите резервации поне седмица преди датата, иначе може и да няма места.

    Сайтът на минералния плаж http://www.aquapark-varvara.com/

    Инфо за Варвара, вкл. и координати http://bg.wikipedia.org/wiki/Варвара_(Област_Пазарджик)

     

    Когато влезете във Варвара, следвайте табелите МОТЕЛ, а ако питате местните жители - търсете минералния плаж и бунгалата, като питахме първия път за аквапарк, казваха, че такова нещо няма.

     

    Само едно уточнение от моя страна: големият басейн не работи целогодишно, другите два басейна си работят. Големият басейн работи само през лятото.

    Ние също много обичаме това място и ходим често с една компанийка. И храната е много вкусна. Мисля че последния път (това беше февруари месец) говореха че ще вдигат цените, така че е добре да се пита какви са актуалните цени.

  4. Какво ще кажете да остане предложението за Де Ниро понеже то беше първото и да няма повече спорове :-)

    Мисля че всеки който има желание ще отиде, независимо къде е мястото. Още повече че в Пловдив от където и да минеш, навсякде е приятно ... особено ако се сравнява със София.

    Доколкото си спомням имаше и една среща в Бачково дори преди време.

  5. На моя Колт сложихме такива - газови Kayaba. Не знам предни или задни търсиш но говори направо с Пламен (DJ Tymbi).

    Аз предпочитам този вариант пред Ратола. Моето колтче е следващия модел и знам че са различни амортисьорите, но трябва и за твоя модел да може да се намерят.

  6. 50-ина метра назад, че там има спирка на 72 и не е удобно да се спира! :)

    Ще ми видите Галанта спрян! :) Успоредно на улицата паркиран, може би с отворен капак! :)

     

    Това за днес ли е? Ако е за днес и мен ме устройва, че видях дата 01.06.2008.

  7. Напълно те разбирам. За съжаление покрай блоковете в София не можеш да очакваш да намериш толкова гаражи колкото биха свършили работа. Другия вариант е да си купиш къща ... е аз не мисля че ми е по възможностите да си купя къща в София в момента. Чувам напоследък цени на гаражи от порядъка на 20000 евро - пожелавам да има повече хора да си ги позволят.

    Направих каквото мога - в момента колата е на охраняем паркинг. На който също в момента няма свободни места за месечен абонамент затова си плащам хубавата дневна тарифа. Ами това е, така е в България.

    И това при положение че работиш не лоша работа и получаваш нелоши пари ... Но не работата ни оправя в нашата държава.

  8. Здравейте!

    Не мога да не споделя огорчението си от поредния акт на вандализъм в България, София.

    През нощта са изпочупили стъклата на 2 мицута - едното е моето (със счупено стъкло на задната врата), другото е на някой друг комшия - с 2 счупени странични стъкла и изкъртено табло, както ми казаха ченгетата, които стоят съвсем наблизо през деня.

    За съжаление обаче през нощта няма никой и тия наркоманчета или каквито и да са могат да си действат безнаказано.

    Това е в ж.к. Мусагеница, точно зад Орифлейм.

    Според мен явно някой периодично е следил какво става, тъй като много често ми се случва да си нося служебния или личния лаптоп, както и други неща с мен. Успяха да откраднат и подаръка за един приятел, електронен Дартс, както и мои си неща, като пасти за полиране, просто защото бяха в торбички в багажника.

    Ходих до полицията и написах жалба по случая, но едва ли ще предприемат нещо. А знаят че има хайки защото самите те споделиха с мен че едно Рено много често го нападали.

    Нямам думи, само ми е много мъчно че така изпотрошиха хубавите колички.

    Другото е малка грижа, но реакцията на някои хора по улиците става все по-немислима.

    Вчера един спря пред мен и излезна да ми се кара, само защото се готвех да правя обратен и леко съм го засекла, без да го застраша изобщо.

    Само се чудя кой им дава право да го обръщат на саморазправа по такъв начин ...

     

    Искам с този пост да предупредя всички и много да внимават за (не)случайни наблюдатели там, където спират и паркират.

    Лек и успешен ден на всички.

     

    П.С. Не съм сигурна дали темата е на правилното място и нека модераторите да се чувстват свободни да я преместят другаде ако така преценят.

  9. Здравейте,

     

    и аз искам да поръчам една черна тениска размер L и един червен потник размер М.

    Утре сутринта ще мина през банка да преведа парите. Благодаря предварително. Ще напиша и след превода, за да бъде всичко както трябва.

  10. Слънце може и да няма ама времето поне засега се държи добре. То и в София почти нямаше слънце през повечето време на деня. Мисля че все пак ще можем да си изкараме с кеф, дори и да е малко по-студено. Тъкмо няма да имаме голяма конкуренция от моторджии в Пловдив ;-) че миналия уикенд бяха в стихията си.

  11. Ами да, ако се разберем да се чакаме някъде до КАТ ще можем да дойдем и тези от града и така ще се съберем супер банда. Но пък ако колонката от София е голяма, може и околовръстното да изберат ако така се чувстват по-добре.

    Гледката на Мицутата ще е неповторима!

×
×
  • Създаване...