Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

SHIN

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от SHIN

  1. Привет от скоро съм собственик на Mitsubishi Grandis. :mitsu-smiley: Смених почти всички крушки с лед,останаха само фаровете но скоро и това ще стане но да се върна на темата за лед осветлението, мога да помогна ако някой от собствениците на Грандис е решил на подобна стъпка да ми прати лс. това не с комерсялна цел не съм търговец и нямам никаква финансова изгода,просто мога да помогна, да си вземете готов комплект който включва интерионото осветление жабка сенници, при желание габарити и задна светлина. Мога да кажа че определено си заслужава крушките са много и си дърпат доста ток при отворени врати.При желание мога да ви кажа и от къде ги взех попанданх на много качествени и светят много добре със самсунг диоди. :good:

     

    Аз определено имам интерес, най-вече за фаровете и дневни светлини ... :rolleyes: Предлагам да напишеш направо в темата, защото ще е полезно за всички собственици на Грандис.

  2. Дисплея ми изписва много голям разход между 12 и 22 л/100км. Помогнете ако някои е имал този проблем .

    Кажи поне каква е колата, двигателя! Аз като тръгвам редовно ми изписва 30/100 :D

  3. Да ви се похваля, от днес съм горд собственик на Mitsubishi Grandis 2.4L с газов инжекцион. Колата е изключително запазена и уж на реални километри, имам документи с пълна сервизна история, двигателя мърка, оттук насетне само много и безаварийни километри си пожелавам! Тези дни като ми остане време ще постна и снимки :icon_thumbup:

     

    Остана само да попитам къде в Пловдив да отида да я обслужат, трябва ми сервиз или майстор, който наистина разбира от Mitsubishi.

     

    Благодаря още веднъж за съветите!

  4. Дизел в никакъв случай няма да взема!

    Не успях да разбера, скоростите са проблемни при дизеловите мотори ли, или и при бензиновите?

     

    А как стоят нещата при бензинов мотор, автоматик? Че видях две-три в София автоматик и почвам да се чудя дали пък да не взема такава в краен случай. Примерно ако взема автоматик и се батарляса кутията след някой друг месец, колко горе долу е ремонта, дали избщо може да се ремонтира или се сменя цялата и т.н.

  5. Такаааа..... Тези дни проверих по автосалоните около Пловдив, имаше само една и то дизел :icon_doh:

    В четвъртък отивам да видя тези двете - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11410964335300606&slink=7tr0p7

    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11413725012617259&slink=7tr0p7

     

    и ако не са някакви тотални гробници ще се прибера с една от тях :icon_thumbup: Лошото е, че и двете са без номера и няма как да ги закарам до сервиз да ги закачат на компютър, така че всеки hint за това какво да гледам ще е повече от добре дошъл, пък все ще успея да почерпя на някоя форумна сбирка :D

  6. Здравейте колеги! Първо поздравления за хубавия форум и приятната обстановка, която сте създали! Та, да премина на въпроса, след доста чудене и залитане от една марка към друга, категорично се спрях на Mitsubishi Grandis 2.4l бензин. Проблема е, че не съм запознат с въпросното возило и незнам какво да гледам при покупката, а и изборът е доста ограничен. Във форума също не открих много информация. В сайтовете има 3-4 автомобила, които отговарят на моите критерии, а те не са високи, бензинов двигател, ръчни скорости. От там нататък ми е пълна мъгла. Моля собствениците на такива модели да споделят дали имат някакви фабрични дефекти, слаби зони, за които да се оглеждам при огледа.Как са като двигатели, скорости, гният ли и къде най-често, дефекти по електрониката, които са по-лесни за прикриване и т.н. Също така по-запознатати могат да кажат дали си струва избщо да ходя да гледам следните коли :

     

    1. http://www.cars.bg/c894313 Тази изглежда добре, има газов инжекцион, от частно лице е, но цената ми се вижда ниска в сравнение с втората.

    2. http://www.cars.bg/c882397 Изглежда ми много добре, но леко съм наплашен от автоджамбазите в Горубляне.

    3. http://www.cars.bg/c883444 Съща на външен вид ми изглежда добре, но е с 1 година по-стара, а е по-скъпа.

     

    Общо взето това е и избора, който имам във интернет, тези дни ще ходя по автосалоните в Пловдив и околията да видя дали има някое хубаво Грандисче :D

    Поздрави на всички и благодаря предварително!

×
×
  • Създаване...