Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Muramasa

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Muramasa е написал

  1. Muramasa

    Colt 1.6 CJO въпросче

    Аз не гледам за 82 к.с модела, просто тази бяха я качили него ден и ми хареса, но сте прави за ръждата и аз я видях в началото, но не се загледах толкова. Това ми е първа кола и исках да е нещо по-малко и с нормален разход, затова си харесах колта. Искам и Галант, но няма как да се получат нещата там :icon_thumbup: . Каризмата също е хубава и с нисък разход, но ми е малко скучен модела. :mitsu-smiley:
  2. Muramasa

    Colt 1.6 CJO въпросче

    Колеги какво ще кажете за тази бонбонка? http://www.cars.bg/c963896 :icon_thumbup: Някой от Враца да помогне с оглед? :mitsu-smiley:
  3. Muramasa

    Colt 1.6 CJO въпросче

    Добре искам само да ми се потвърди нещо. Да кажем, че: 1.3(75 к.с.) - харчи 8-9л. 1.6(90 к.с.) - харчи 9-10л. То тогава - 1.3(82 к.с.) - харчи ??
  4. Muramasa

    Colt 1.6 CJO въпросче

    Забелязох, че съм объркал заглавието. Трябва да бъде: Colt 1.3 CJO
  5. Здравейте колеги! Имам един въпрос: Имам интерес към малко по-новият Колт от 5та генерация. Моделът :mitsu-smiley: Colt 1.3i CJO (82к.с.). Това което искам да разбера е, дали наистина макар и по-слаб, двигателя харчи колкото 1.6? Има ли колеги с 1.6 CJO и дали ще могат да споделят :icon_thumbup: ? Има ли нещо друго по-специфично за този модел? Благодаря предварително!
  6. Muramasa

    Колт 1.3 или 1.6

    http://img06.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/44049987_9_800x600.jpg ето този волан. С удоволствие бих дошъл, но не мисля, че ще се вписвам, защото съм на 18 и предполагам ще съм най-малкия.
  7. Muramasa

    Колт 1.3 или 1.6

    Поразрових се из сайтовете за части и никъде не намерих да продават такъв волан, нито някакъв друг въобще за Колт. Може ли да се вземе волан например от друго Митсу и да го сложа на Колт? Просто много ми харесва този който е на CJ модела.
  8. Muramasa

    Колт 1.3 или 1.6

    Ако това е CJ модела, защо пише, че е 75 коня а не 84? Наистина е по-привлекателен макар, че решетката и дръжките на вратите не си отиват с колата много.
  9. Muramasa

    Колт 1.3 или 1.6

    Благодаря за изчерпателния отговор. Този модел CJ има ли нещо общо с онзи от обявата? Как стоят нещата с разхода? Всеки пише различен по постовете(почват от 6-7 и се стига до 9-10).
  10. Muramasa

    Колт 1.3 или 1.6

    Като се разрових наистина е така, DI-D двигателя го водят много по-икономичен. Но Каризмата ми се струва голяма кола и не знам дали ще мога да свикна с такава, така, че Колтчето си е ок според мен. Видях, че имаш един пост в който питаш за ето този модел: http://olx.bg/mitsubishi-colt-1-3-i41972299 можеш ли да ми кажеш какво научи, защото ми стана интересно и на мен. Колко харчи 1.3 в сравнение с 1.6? Дали си заслужава по-високия данък?
  11. Здравейте колеги! Намислил съм да си взема Колтче идните месеци и се колебая кой двигател да бъде. Става въпрос очевидно за V-та генерация. Видях, че последните модели на тази генерация от 2003-2004г. са с 84 коня или нещо такова, имате ли информация за тях? Та въпроса ми е: Коя бихте ми препоръчали да си взема? Какви плиусове и минуси имат?
  12. Защо всички казват, че поддръжката на Галанта е скъпа? Като гледах цени в нета не бяха толкова високи. Пълни обслужване масло,ремъци и т.н си беше на нормална цена колкото Каризмите. Кое точно е скъпо в поддръжката може ли да ми кажете, защото ще си купувам Галант.
  13. Чувал съм за такова нещо... дизел с АГУ. Но никой не казва, че е сполучливо или икономично.
  14. Не намерих точно такава тема, освен на първата страница стики-то. Може ли да ми даде някой линкове? Извинявам се, че правя още една такава тема щом вече съществуват.
  15. Опа извинявам се за това. Бензин 136 коня, за да мога да сложа АГУ. Та как стоят нещата с Галанта? Ще ми излезе ли много солено да си купя един и да го поддържам? За горе-доло 3000-3500?
  16. Или поне така се надявам. Искам да си взема нова кола и съм се спрял на Галант 90 коня бензин. Може ли тези които са по запознати да ми кажят какви проблеми мога да срещна с колата? Как е с поддръжката и возията? Има ли сериозни недостатъци или нещо такова? Общо взето какво ще трябва да направя и колко ще похарча след като си купя надявам се нормален/запазен екземпляр. Благодаря !! :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...