Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

stambone

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

stambone's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги, загубих си капачката на отвора за наливане на масло. Колата е Аутлендър 1/2.0/ 136 коня с двигател 4g63. Помагайте моля!
  2. Съвсем скоро го смених и то с хубав. Възможно ли е да не са го монтирали както трябва. До колкото си спомням той се държеше на 2 винта и имаше един щифт чрез който се отпуска, т.е не беше голяма философия и няма кой знае какво да се отпуска.
  3. Размера на гумите гo пише отстрани на една от предните врати. Аз карам с голяма резервна, т.е. същия размер като другите гуми, само че с стоманена джанта. Оригиналния размер е 215/60/ R16.
  4. Колеги имам Оутлендър първо поколение 2-ка, 136 к.с. с 4г63. Чува стържене при 2700-2800 оборота от време на време, особено когато отпускам газта. На празен ход като че ли също го има но се чува по-слабо. Някой да има предположение какво може да е? Благодаря предварително.
  5. има фабрична газова БРЦ от дилъра...имам я от 2 години
  6. Всъщност не са мерили изгорели газове. Диагностика не съм правил всъщност. До колкото съм запознат газаджиите се вързаха към компютъра на газовото и на колата. Но познанията ми стигат до там. Само предвам тяхните думи. Аз чак след това долових, че проблема го има и на бензин, но по-незабалажим. Иначе двигателя вибрира да - особено на газ. Забравих да споме че моите майстори изчистиха моторчето на празния ход. Но днес след пробата с бобината вдихнаха ръце. Чудя се сега къде да ходя и кво да правя.
  7. Колеги, имам проблем с колата от нова година и не мога да го реша засега. Колата е Аутлендър 1, 2000 кубика, 136 коня, 2005 година. На празен ход на бензин, след като загрее, се получава от време на време, едно леко прекъсване в работата, 2-3 пъти в минута, и оборотите падат до към 500, след което се вдигат. На газ обаче оборотите на празен ход играят яко и преди да разбера, че и на бензин го прави газаджиите казаха, че се получава 11% корекция към по богата смес. Но колата не гасне. Няма осезаеми симптоми при извънградско обаче, т.е. на високи обороти. Смених кабели и свещи, а днес купих и една бобина за пробата и промяна няма. Ако някой ме насочи какво да правя ще съм много благодарен.Чудя се дали осцилоскоп ли да търся, към реглаж на клапани ли да се насоча.....не знам вече.
  8. Някой случайно карал ли е със 215/65 R16? Чудя се дали няма да опира, че цената на оргиналният размер е с 20% нагоре.
  9. Здравейте колеги. Вчера си закупих Аутлендер и се кефя доста (преди това карах Поло). Регистрирах колата но не можах да мина технически преглед в кат. Има 2 проблема: 1. Странчичното стъкло на огледалото е счупено и освен това механизма за въртене не гункционира в едната посока. 2. Не работят габаритите и лампичката на рег. номер, както и звуковата сигнализация на централното. Да дадете някой акъл по въпроса. Намерих схема на бушоните но все си мисля че габаритите и фаровете са на един бушон. И от къде мога да си намеря огледало. Може и на старо. Освен това искам да попитам от къде мога да си намеря резервна гума тип патерица за колата? Благодаря предварително
×
×
  • Създаване...