Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Alpha-Toxic

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Alpha-Toxic's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Добър ден, Търся си казанче за вода за чистачки за Галант '98 седан, 2.0, 136к.с. (предполагам, че са еднакви и на другите варианти, ама за всеки случай...) Благодаря.
  2. намери се, темата е за заключване
  3. Добър ден, Търся си помпичка за вода за чистачки за Галант '98 седан, 2.0, 136к.с. (предполагам, че са еднакви и на другите варианти, ама за всеки случай...) Благодаря.
  4. Взех компресор от колегата, темата е за затваряне
  5. здр . имам компресор за части ако имаш още интерес 0877615110

  6. Ами не е лоша идеята всъщност. Ще пиша на ЛС.
  7. Търся предпазен клапан за компресора на климатика или цял развален компресор, от който да си изтръгна клапана. Гланат 97, бензин 2.0
  8. Правилно... Малко съм нов и не се сещам сам явно.
  9. Сигурен ли си? Пичовете в сервиза твърдят, че по принцип така го правят. Даже сами си събирали такива клапани като сменят стари компресори, обаче нямаха точния модел. Та за това си търся.
  10. Колеги, имам следния проблем. Климатика ми спря да работи и след посещение на сервиза в Красна поляна (Елбатрон) установихме, че предпазния клапан на компресора се е отворил и така си стои. Тъй като това чудо отделно не се продава, има ли случайно някой излишен такъв клапан или строшен компресор, от който да го изкормим (да услужи на човек в нужда така да се каже). Иначе трябва целия компресор да сменям, а там става солена работата. Благодаря. Колата е Галант 97, 2.0, безнин.
  11. Колата е Галант 97', 2.0, бензин/газ, ръчна По принцип си работи нормално, но от скоро започна при скорост над 115 някъде (към 3000 оборота) да се чува странно пъркане. Някак прилича на звука от газовите инжектори, но е много по-силно и се чува и на бензин. Чува се само на 5-та; пробвах на 4-та примерно със 120-130 и го няма този звук, като изключа от скорост също не се чува. Ако някой се сеща какво може да е, ще съм благодарен, че ме изнерви последния път като се наложи да карам по-дълго по магистрала...
  12. inline 4, разбира се, не V4 не мога да намеря бутона за едит...
  13. Благодаря много за инфото. Колата е 97', бензин 2 литра V4, 5 скоротна ръчна Да, в София съм и мисля да я оправя тая глупост, че ме дразни... така че DJ Tymbi, ако ти се занимава пиши някое телефонче на ЛС да се разберем. Или препоръчайте някой сервиз, дето знаят какво правят.
  14. Здравейте колеги, От скоро се сдобих с Галант '97 и имам следния проблем... Лоста много трудно влиза на 2-ра. По-точно, нали има предпазител, който не ти разрешава да смениш на първа като се движиш с над 10-тина км/ч; нещо се е прецакал и ми пречи да сменя и на 2-ра. Като тръгвам, 1-2-3 върви добре, но после назад от 3-ра на 2-та не става, освен ако не намаля много. Колата я имам от скоро (няколко месеца), проблема си беше там още като я взех (сигурно 2-3 години). По принцип и така става да се кара (леко на 3-та с полусъединител вместо 2-ра), обаче ме изнервя и мисля да го оправя. Та въпросът е някой виждал ли е подобно нещо? Имате ли представа какъв е проблема и колко е сложен (и потенциално скъп) ремонта? Къде могат да го оправят? Благодаря предварително за всяка информация по въпроса.
×
×
  • Създаване...