Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Илко

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Burgas

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Интернет контакт

  • Skype
    orka_s

Илко's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря ви за мненията,колеги-точни и логични.Ще си купувам,дай Боже до месец-два,та събирам акъл от знещи и патили.Лошрто за мен, е че най-големият избор като че ли е в във Враца и Монтана, а никой не познавам там, който са ги назнайва нещата. Весели празници на всички! :icon_rock:
  2. Колеги,какво ви е мнението за тези два автомобила? Разумно ли е да се купува дизел без преглед в сервиз,поне на компресия и основни възли,ГНП,дюзи,под. свещи; окачване и тн.? Автокъщите разрешават ли такава проверка или е според кефа на джамбаза? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11386523207540854&f1=details&slink=54lrrb; http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11386522522946453&f1=details&slink=54lrrb
  3. Здравей колега n1k3r,следя ти появата и развитието във форума, та чак до кулминацията да си купиш :mitsu-smiley: за което те поздравявам и пожелавам дълго да сте си заедно без кахъри. Много точно си обрисувал колицата :icon_clap: а и препоръката си я бива. За сега събирам парици, а дойде ли момента, ще помоля и за съдействие от колегите за избора.
  4. Звучи доста респектиращо,та даже стряскащо В същност, възможно ли е при огледа, правен от специалист или в сервиз/ комп. диаг. и тн/ да се установи състоянието на упоменатите агрегати и детайли, достатъчно достоверно за да се поеме риска със закупуването на дизел? :help:
  5. Благодаря за отговора и пожеланията, колега Niksun.А тук -малко се оздачавам; няма ли ГНП? Имате ли представа за цените им-по правило са отровно високи- защото аз съм улегнал шофьор и обичам да "галя" на 5-та, но като се налага и да режа яко, но само тогава, та за това ме изкушава дизела.. прекрасно казано. И ще почерпя даже. :D
  6. Здравей, и добре дошъл! Прекрасно и много полезно резюме като начало,колега Михов, за което сърдечно благодаря. Естествено,смяната на консумативите с предписаните оригинални такива conditio sine qua non,т.е условие без което не може.Бих приветствал мнението на колеги и с дизелови мотори, ако споделят; много ме изкушава, но стар дизел си е огромен риск;ГНП,дюзи и още нам'си колко още разболяващо скъпи матракулки.......Ама "който го е страх от мечки" да не ходи в гората, ама на мен като че ли ми се ще там :icon_blush:
  7. Колеги, чета с интерс всичко свързано с упоментият :mitsu-smiley:, който сериозно ми е легнал на сърцето, но не мога да се ориентирам с коя от многото модификации/ 1,3; 1,4; 1,5; 1,6 ; GLS; GDI;1,8/ любовта ще е взаимна и дълготрайна :icon_angel: Знанията ми в тази област са срамно скромни, което и обяснява лаишкия ми въпрос, ама ако има/ убеден съм, че да/ сърцати и отдадени на марката съфорумци, които да прежалят някоя и друга минута и споделят мнения,маса хора като мен ще им бъдат дълбоко признателни :icon_clap: Примерно, знам, че двигателят GDI е съвременен и икономичен, но сложен и неподаващ се/за сега/ на ГИ, а за дизеловата версия на Мицко нищо не знам :icon_blush: и т.н. Благодаря предварително на всеки озовал се. :icon_rock:
×
×
  • Създаване...