Премини към съдържание

MarinMarinov

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Шумен

MarinMarinov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. На този адрес газаджия ли има или диагностика правят.
  2. Само в Шумен едното место е на Лозевско шосе мисля, че Пламен се казваше и до болницата в града има един гараж . Това са местата където съм ходил.Искам да отида някъде където да знят какво правят и да разбират от японски коли.
  3. В Шумен или региона дали има добър майстор за диагностика щото ходих на две места и нищо, а за газаджията, ако и другата седмица не може да се справи с проблема трябва да търся някой, който разбира.
  4. Май е ГИ 900 лв ми струваше слагането. На бензин работи супер мърка като котенце, но на газ оборотите веднага падат със сто и двигателят започва да тресе много.Как трябва да се настрой,че вече ми писна от както я сложих газовата само проблеми.
  5. Благодаря ви много колеги за инфото.
  6. Имам и още един въпрос аз съм от Шумен някъде на близко в района има ли някой който да разбира майстор имам в предвид.
  7. Пробвах това на место за ППХ натиснах педала на газта до 5000 оборота и след като го пуснах оборотите си паднаха постепенно до 900 без тово след 1800 да се промени звука на двигателя и да се забави стрелката с падането си. Пробвах и при загрял мотор пуснах фаровете парното на макс и радиото и халогените оборотите малко паднаха с около 100 и веднага се вдигнаха до 950 някъде и на 950 се зодържаха що годе стабилни. Другата седмица ще сменям кабелите и палеца. Двигателят ми дали е добре след този тест.
  8. Мерси за информацията сега ще пробвам всичко това ако има проблем към какъв майстор трябва да се обърна
  9. Благодаря за информацията, но последното за акомулатора с картинката не го разбрах. И какво е ECU и как да разбера , че е в режим на принудителен празен ход колата.
  10. Добре ще снимам , а свещите са NJK.
  11. Здравейте имам проблем когато маневрирам с много ниска скорост дали на задна или на втора предавка след като отпускам съединителя оборотите падат и почва да претриса купето даже иска да гасне.Моля кажете ми на какво се дължи това. Колата е лансер 1998 1.3 75 коня
  12. Имам Лансър 1.3 75 к.с. 1998г. Въпросът ми е колко трябва да са оборотите на празен ход, дали 750 оборота са нормални и с колко е допостимо да се менят. Вторият ми въпрос е дали е нормално когато съм разкачил акомулатора и го сложа при движение на автомобила после на свободен ход да падат оборотите до 300 почти до гаснене.
  13. А сам мога ли да сия замеря компресията или трябва да отида в специален сервиз ?
  14. Здравейте колеги, Имам един въпрос и ще ви бъда благодарен, ако някой може да ми помогне. как трябва да работи двигателя и изпускателната система на Лансер 1.3 75 коня. Трябва ли, като си сложа ръката отзад на изхода на гърнето да пърпорят изпусканите газове все ено на пресекулки и дали е проблем, че задното гърне се тресе. TASSO: Писането на кирилица е задължително!
  15. Здравейте имам един проблем с лансара 1.3 бензин е 1998 г., след като сложих газова двигателя взе да тресе и оборотите ми се струва , че паднаха и не са стабилни, около 750 . При газ и бензин колата работи еднакво на место двигателя претриса и чак задното гърне се тресе шума от колата е променен от преди това да сложа газовата. Смених тампоните на двигателя, смених свещите и пак същото даже сега лятото бях с гипс на крака и не я карах близо две седмици и акомулатора ми падна заредих го и като я карах на свободна оборотите падаха до 350 някъде. Не знам какво става моля някой , ако може да ми каже от какво може да е.
×
×
  • Създаване...