Премини към съдържание

velin87

Потребител
  • От него общо

    44
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от velin87

  1. Здравейте колеги! От скоро съм собтвеник на въпросния лансър.Бих искал да помоля за мнение от запознати колеги и от такива със същия модел и двигател, да споделят: какъв разход е нормално да очаквам извънградско, градско, колата ще се газифицира за напред.

    Ако имате мнение и за разхода на газ, моля да споделите. Голяма ли е разликата спрямо 1.6 двигателя? Благодаря на всички отзовали се колеги предварително! :)

  2. Вярно е колега. Колата за която става въпрос има хубави летни гуми и мисля, че размера е оригиналния, но ако евентуално я взема, а и да не е точно тази, ще е пак такава.... Зимните гуми най - вероятно ще са с размера който си споменал. :) Благодаря ти още веднъж, хубав ден и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !!! :)

  3. Здравей колега. Благодаря ти за отговора :) Това което ми казваш за окачването както ти, така и колегите ме успокоява до голяма степен.За зимни гуми явно ползваш една идея по- високи и мисля, че така е по - добре,при мен на Каризмата ми в момента зимните са малко по тесни и знам, че е често срещана практика да се слагат такива но за по - високи не съм чувал, може би са ти такива заради по често срещания размер? моля ако може да споделиш :) А относно двигателите, запознат съм с тях като цяло и точно с такъв искам да ми е колата 4G63, отдавна си го мечтая... Знам и за газифицирането и подръжката, все пак благодаря отново за информацията колега! :)

  4. Здравей колега колега Cruiser. Последния ми пост беше отговор към другия колега, но явно сме писали почти едновременно и е излязъл след твоя ... По темата, всички неща които си описъл спортния волан, разпънката между бомбетата на амортисьорите, тъмните стъкла и другите неща са налични в този автомобил, по това и съдя че е оборудване INTENSE :) Благодаря ти отново и на теб,за изчерпателната информация :)

  5. Здравей колега.Благодаря и на теб за отговора.Разбрах и за гумите. По принцип шумоизолацията не ми е такъв проблем,мога да кажа че, каризмата която карам в момента е доста добре обезшумена, но преди нея имах доста старичък лансър от 92 година 1.6 113 к.с., той беше с малко по - лоша шумоизолация според мен, но пък всичко което споменахте до сега за деветото поколение, директен волан, информативно управление - важеше и за него, докато честно казано от както карам Каризмата ( иначе много надеждна и добра кола) , но тези неща някакси ми липсват. Някакси не е същото и лансера, поне онзи модел ми допадаше малко повече, основното нещо което мо допада в Каризмата е клирънса,височка си е. Затова и питах за него. Благодаря ви още веднъж колеги. Поздрави! :-)

  6. Здравей колега. Благодаря за отговора. Ами колата която съм харесал е с 16 инчови джанти, не пише какво е нивото на оборудване, но по това с джантите съдя, че най - вероятно ще е intense.Всичко това което спомена за по - директното управление, седалките, волана ми харесва, единствено ще трябва да видя дали ще ми допадне возията ии така. Чувал съм, че размера на 16 инчовите гуми е трудно намираем, колеги може ли да ми кажете как стоят нещата а тях? Благодаря предварително и на колегата от предишния пост още веднъж! :) :) :)

  7. Благодаря много за изчерпателния отговор колега. Разбирам какво имаш в предвид. На мен основното ми притеснение беше, да не е прекалено твърдо окачването ( типично спортно) , защото съм се возил в такива коли и определено такава не е за мен и целта за която ми трябва.Определено ще покарам колата преди покупка така или иначе, за да добия най - точна представа. Надявам се и да не е толкова ниска, че да опира. Между другото колата която карам в момента е Каризма 1.6 99 к.с. след фейслифта,със сигурност има по добре возещи автомобили от нея, но за класа си мисля, че е доста добре, мен ме удовлетворява. До колкото разбирам Лансъра ще е вози по твърдо от каризмата, но ще видим как е в действителност. Благодаря още веднъж за информацията :) :) :)

  8. Здравейте колеги! Заглеждам въпросния автомобил, но съм чувал, че окачването на версията с 2.0 кубиков двигател е по- твърдо и с по никък клирънс. Интересува ме до колко това е така, колко на истина е по - твърдо окачването,( спортно ли е) твърда ли е возоята спрямо версията с 1.6 кубика,питам понеже автомобила ще бъде семеен и ако возоята е прекалено твърда, то той, не е за мен. Бих се радвал на отговори от запознати колеги или от такива притежаващи такъв автомобил. Благодаря на всички отзовали се предварително! :)

  9. Здравейте колеги!

    За съжаление моят проблем продължава вече повече от година и никой не може да го установи....виждам,че няма никакви мнения по този въпрос .

    Ще съм благодарен ако някой все пак сподели някакво евентуално решение или даде съвет .

    Благодаря ви предварително ! :) !

  10. Здравейте колеги ! От известно време имам проблем със сработването на първа скорост за охлаждане на двигателя. Скоростите на вентилатора са проверени (първа и втора)работят , втория вентилатор който е едно скоростен също работи , релетата за включване на вентилаторите също са проверени и работят ,предпазителите ,както и датчика за температурата който подава сигнал към компютъра на колата ,всичко по системата работи , като закачим колата на диагностика не излиза проблем и вентилаторите се тестват нормално през компютъра ,но явно нещо пропускаме ....До колкото разбрах от различните майстори ...компютъра няма отделен изход за управление на вентилаторите а се управляват през някакъв модул за климатика ,но какъв е този модул и къде се намира никой не може да ми каже . Другото което забелязах е , че когато трябва да се включи първа скорост на вентилатора и пусна климатика и го изключа веднага , вентилаторите си охлаждат до достигане на нужната температура . Моля ако някой от колегите може да помогне нека даде своите идеи ,благодаря на всички предварително ! :rulez: :mitsu-smiley:

  11. Здравейте колеги :),бих искал да попитам дали някой от вас има представа , възможна ли е замяната на скоростна кутия на Mitsubishi Lancer 91 година 1.8 GTI 136 к.с. с такава от Mitsubishi Lancer 92(93) година 1.6 GLXI 113 к.с. ? Благодаря на всички предварително :)

    Здравейте колеги ,забелязах че никой няма мнение по моя въпрос...надявам се все пак ако някой е правил подобно нещо и има впечатления да сподели ,благодаря още веднъж .

  12. Здравейте колеги :),бих искал да попитам дали някой от вас има представа , възможна ли е замяната на скоростна кутия на Mitsubishi Lancer 91 година 1.8 GTI 136 к.с. с такава от Mitsubishi Lancer 92(93) година 1.6 GLXI 113 к.с. ? Благодаря на всички предварително :)

  13. Здравейте и от мен! И аз съм нов тук, за момента все още нямам Mitsubishi но правя всичко възможно да се сдобия с една Каризма :)

    Здравей,добре дошъл в клуба на Mitsubishi макар още и без кола от тази марка.Карал съм Lancer 92 година 4 години от който бях много доволен ,в момента от 2 години и няколко месеца карам Carisma 1.6 седан ,след Фейслифта като на аватара ти и също съм доволен до момента макар и доста европейзирана ,смея да кажа че не отстъпва по нищо на изцяло японските модели !Пожелавам ти успех с избора на автомобил . :drive: :rulez: :mitsu-smiley:

  14. Благодаря ти за отговора колега ,но бубините са сменяни преди година и половина ,а и начина по които го прави мисля че няма да е от бубина защото ми е придърпвала о бубини ,кабели и свещи и го прави постоянно ,а това се появява при високи обороти и след това остава известно време така след което се оправя и минава много време докато го направи пак дни ,седмици (когато си поиска),ще съм благодарен и на други мнения .:)

  15. Здравейте колеги,от доста отдавна при изрязване на по високи обороти колата ми изгася понякога в доста големи интервали от време ,а от известно време се получава едно придърпване и това също е след като съм карал колата на по високи обороти ,мисля че не е от запалителната система защото ми е придъпвала заради кабели свещи и бубини и е по съвсем друг начин според мен ,въпросат ми е от какво може да е ? благодаря предварително :rulez: :help: Колата е Митсубиши каризма 1.6 ,16V 1999 год.след фейслифтът.

×
×
  • Създаване...