Премини към съдържание

maggi

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от maggi

  1. Днес по мистериозни причини не можах да си отключа колата с дистанционното, отключих с ключа и се опитах да спра алармата ръчно. Първо доста време не стана, но после се изключи, след това видимо нямаше достатъчно ток в акумулатора и аз реших да повикам помощ от едни момчета в работата. Не знам от какво ми беше паднал акумулатора, като нищо не бях забравила включено напр. фарове или друго. Не знам може алармата да е свирила нещо цял ден докато съм била в офиса !?!

     

    Все пак ми дадова ток с едно портативно устройство и тя веднага светна НО оборотомера след това се намира най-долу под палчето, как се озовала там нямам идея - видях го след като вече тръгнах. Нещо да ме посъветвате, какво да направя? Оправя ли се това и как стрелката да си мине над палчето?

    Карам Спейс Стар 2003 1.3 16V от 5 години и не съм имала такъв проблем като се е налагало да ми дадат ток.

  2. Здравейте,

    след като се върнахме от морето на 2-рия ден светна лампичка на таблото и след диагностика излезе, че е ламбда сондата.

    Проверих в ратола и от там ми дават цена за оригинална ламбда сонда 313лв с ДДС и 54 лв за труд.

     

     

    Моля да ми кажете от къде да поръчам т.н. универсална ламбда сонда, дали да е Бош или Денсо. Какви данни трябва да кажа за колата при покупката на сондата, за да съм сигурна че получавам това, което ми трябва.

     

    Благодаря.

  3. Смени си гумите ако е възможно с такива на 55.Аз съм с 14-ки и нямам такъв проблем,но мой познат си взе чисто нова 2004, и имаше същия проблем с 15-цолови гуми и съответно на 60 или 65.Понеже беше познат на някой,докато беше в гаранция му смениха цялото задно окачване, и пак си опираше.Сложи 195/55/15 и така реши проблема.Ако искаш по тесни гуми мини на 14 цола.

    [/quot

     

    Благодаря, така мислех и да направя. Утре гумаджийте искат да им занесат една гума от старите и ръководството, за да се сигурни на 100 % и казаха, че юе ми ги сменят, но ще си проключим взаимоотношенията както излиза.

  4. Здравейте от 2008 година съм спобственик на Мицубиши Спейс стар 2004 1,3 бензин и сега чак срещам проблем, не точно с колата, но с избора на гуми.

    В началото на месеца ми сложиха летни гуми Корморан 185/65 като малко се обърках, защото мислех, че са ми 14 джантите и си избрах този размер първоначално, но от сервиза ми казах, че са ми 15 и така решиха да сложат 185/65 R15. От седмица усещам като мина на по-голяма неравност (което е много голяма рядкост в Б-я)някъде удря на желязо и то зловещо. Ходих да гледат амортисорите, тамони и т.н, но се оказа всичко в норма. Остана ми гоорчивата истина, че гумите ми опират някъде и това ще е проблем. Дори видях, че ми е изкочила капачката на амортисьора в багажника, незнам дали е свързано.

    Предишните ми летни гуми бяха 195/55 R15 и исках да ги сменя с малко по-тесни и по-високи. Голям спор имахем в сервиза и те с обида ми казаха, че що смятам че са в грешка щяли да ми купят същите като старите и да ми ги сложат.

    Аз не искам да се караме, чак толкова защото са ми подземния паркинг на работата и доста пъти съм опирала до тях.

    Слагал ли е някой такива гуми на колата си и мислите ли че от там е проблема? И ако сменя замо задните с 185/60 R15 ще се реши ли проблема.

     

    Благодаря.

×
×
  • Създаване...