Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

maggi

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

За maggi

  • Рожден ден 05/05/1982

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Жена

maggi's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Всичко си дойде на мястото. Благодаря.
  2. Много благодаря утре ще пробвам. Приятна вечер.
  3. Днес по мистериозни причини не можах да си отключа колата с дистанционното, отключих с ключа и се опитах да спра алармата ръчно. Първо доста време не стана, но после се изключи, след това видимо нямаше достатъчно ток в акумулатора и аз реших да повикам помощ от едни момчета в работата. Не знам от какво ми беше паднал акумулатора, като нищо не бях забравила включено напр. фарове или друго. Не знам може алармата да е свирила нещо цял ден докато съм била в офиса !?! Все пак ми дадова ток с едно портативно устройство и тя веднага светна НО оборотомера след това се намира най-долу под палчето, как се озовала там нямам идея - видях го след като вече тръгнах. Нещо да ме посъветвате, какво да направя? Оправя ли се това и как стрелката да си мине над палчето? Карам Спейс Стар 2003 1.3 16V от 5 години и не съм имала такъв проблем като се е налагало да ми дадат ток.
  4. Мисля, че диагностиката показа 1-ламбда сонда, която предполагам, че е тази преди катализатора, нали така или бъркам
  5. Здравейте, след като се върнахме от морето на 2-рия ден светна лампичка на таблото и след диагностика излезе, че е ламбда сондата. Проверих в ратола и от там ми дават цена за оригинална ламбда сонда 313лв с ДДС и 54 лв за труд. Моля да ми кажете от къде да поръчам т.н. универсална ламбда сонда, дали да е Бош или Денсо. Какви данни трябва да кажа за колата при покупката на сондата, за да съм сигурна че получавам това, което ми трябва. Благодаря.
  6. Здравейте от 2008 година съм спобственик на Мицубиши Спейс стар 2004 1,3 бензин и сега чак срещам проблем, не точно с колата, но с избора на гуми. В началото на месеца ми сложиха летни гуми Корморан 185/65 като малко се обърках, защото мислех, че са ми 14 джантите и си избрах този размер първоначално, но от сервиза ми казах, че са ми 15 и така решиха да сложат 185/65 R15. От седмица усещам като мина на по-голяма неравност (което е много голяма рядкост в Б-я)някъде удря на желязо и то зловещо. Ходих да гледат амортисорите, тамони и т.н, но се оказа всичко в норма. Остана ми гоорчивата истина, че гумите ми опират някъде и това ще е проблем. Дори видях, че ми е изкочила капачката на амортисьора в багажника, незнам дали е свързано. Предишните ми летни гуми бяха 195/55 R15 и исках да ги сменя с малко по-тесни и по-високи. Голям спор имахем в сервиза и те с обида ми казаха, че що смятам че са в грешка щяли да ми купят същите като старите и да ми ги сложат. Аз не искам да се караме, чак толкова защото са ми подземния паркинг на работата и доста пъти съм опирала до тях. Слагал ли е някой такива гуми на колата си и мислите ли че от там е проблема? И ако сменя замо задните с 185/60 R15 ще се реши ли проблема. Благодаря.
×
×
  • Създаване...