Премини към съдържание

beastmw

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    popovo

beastmw's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. beastmw

    Mitsubishi Carisma TUNING

    Добре колега,разбрах..Въпросът ми е сега е окачването на самият мотор и кутията дали ще влезнат(4G63T) на Mitsubishi Carisma 1.8 glx 116 hp? Съответно знаете ли някой да продава такъв мотор с турбината ,и дали мога да сложа друга по-голяма?Интерколер също ще му трябва нали.. Благодаря предварително!!!
  2. beastmw

    Mасло

    Колеги аз карам Mitsubishi Carisma 1.8 16 valves 116 k.с. 1997 година GL .. Въпросът ми е с какво масло трябва да я карам?Понеже забелязвам,че ''пипа'' масълце,пък това не е много добре.Предполагам защото старият собственик не е уцелил точното масло и в момента е с някакво измислено,а ми предстои смяна тези дни! Благодаря предварително
  3. beastmw

    Mitsubishi Carisma TUNING

    Колеги и все пак искам да знам как седи въпроса с поставянето на чип..къде мога да го поставя? За какви пари говорим? колко к.с. ще дигне ? благодаря предварително ..
  4. beastmw

    Mitsubishi Carisma TUNING

    Момчета,това за dynomat-a ще го направя,имате ли си на идея от къде мога да си купя BOV клапа за крайното гърне,видях такова нещо мноого ме зариби,и искам да си купя или гърне с такава клапа?
  5. beastmw

    Mitsubishi Carisma TUNING

    полезни съвети ми давате колеги,сърдечно ви благодаря за сега мисля да се занимавам малко с музиката и генерацията обаче и от двете неможе да се каже,че разбирам много затова питам какво е най-подходящо за нормални пари и да седи добре аз не искам да е пренатруфена .. имам една 12-ка в багажника Clarion 750w приличен бас но мисля да се погрижа малко за средите и високите като цяло !
  6. beastmw

    Mitsubishi Carisma TUNING

    също така искам да знам кой и къде може да ми изработи кутии за две туби в багажника, мисля да си взема още една 12-ка и да ги сложа двете в различни кутии.В двата края на багажника да придобие естетически вид и също така добър звук
  7. beastmw

    Mitsubishi Carisma TUNING

    относно Б0В клапана си ме кефи много но доколкото знам трябва да имам турбина за това аз нямам,но бих и сложил стига да знам дали..става да и се сложи и съответно какви пари ще ми излезе Имам и друг въпрос мога ли да и сложа дискови спирачки отзад а не барабанни както е сега и от кой модел трябва да са ?
  8. beastmw

    Mitsubishi Carisma TUNING

    нее мислех си за цяла генерация или поне гърне да сложа, защото имам накрайник и сега се чува като алфа ромео точно !
  9. Болеги аз притежавам Mitsubishi Carisma 1.8 газ/бензин 96-година 116 конски сили. Имам я от от два месеца,и бих искал да им сложа БОВ клапан,генерация като цяло,може би неони кристални фарове стопове, антикрило, още да пипна музиката (12'' Clarion 750w +усилвател thunder 1000W) и чиптунинг накрая .За тези всичките неща който изредих,бихте ли ми казали мнението си ..идеи?Предложения за покупки изгодни..(от вас от магазин,няма значение) ето я и моята количка.. http://nicko89.snimk...773523.31434644 http://nicko89.snimk...774194.31472785 благодаря предварително
  10. beastmw

    Проблем със скорости

    Колега, аз имах същият проблем, чудех се какво да правя .. Оказа се, че е от щангичката която командва скоростният лост - просто там от два болта, който се намират посредата на купето (отдулу в продължение на скоростният лост) се изменя ъгъла на тази щанга, но внимателно - защотото докато не се появят скоростите - всяка да си е на мястото, си губиш 5-та или задна предавка. Можеш сам да го направиш - не е от съединителя или скоростната кутия.
  11. beastmw

    Колеги ПОМОЩ!

    Колеги заповядайте, това ми е профила в snimka.bg .Там съм качил снимки на колата, вижте я, ако някой може да помогне с нещо да драсне някой ред ! Трябват ми двете леви врати за моят модел: 1.8glx,96 година http://nicko89.snimk...?profile,albums
  12. beastmw

    Колеги ПОМОЩ!

    Koлеги, моля помагайте!Горд собственик съм на моята Каризма 1.8 glx 96-та година!Преди няколко дни ме блъсна една жена, която не се съобрази с знака STOP..След този нелеп инцидент ми започнаха мъките!Моля ако някой има информация продава, или знае кой продава на части,такова като моето да пише или да ми се обади!Ще бъда безкрайно благодарен.. Да минем на въпроса трябват ми двете леви врати (които са без пластмасовата лайсна, с нея не стават за моя модел) и по специално ми трябва предна врата цвета на колата ми е сив сребрист металик.Може вратите да не са същият цвят,въпроса е да са запазени,здрави и съответно цената ме интересува,възможна ли е работата с куриер също?Моля ви не злоупотребявайте с темата,ако можете да ми помогнете,ще съм много благодарен снимки на моето Mitsubishi за сравнение можете да видите в профила ми в facebook. Koйто е https://www.facebook...84511827&type=3 можете да ме намерите на телефон 0877 22 18 20 или на скайп: beast_mw БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
×
×
  • Създаване...