Премини към съдържание

lev4eto

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Велико Търново

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

lev4eto's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. lev4eto

    Моля за мнение

    3000- 3500 + 900-1000лв + 900-1000лв за неща след покупката
  2. lev4eto

    Моля за мнение

    Еми колеги, скоро като дойде време да купувам кола, ще видя какво има в мобиле и карс-а и купувам или 2.0 независимо дали е комби или седан или най-запазеният екземпляр , който видя независимо дали е дизел, бензин, седан или комби. Впечатлението, което ми направиха всичките коментари е добро, малко поспорихте за латинските букви ( U, C и т.н :D ) и всеки който притежава галант г/д ми казва едно и също независимо с какъв двигател разполага. Окачването, 2-ра скорост и още някои дреболии са проблемни, а от към мотор всичко е точно. Благодаря за мненията ви и ако има нещо, което е пропуснато и е важно нека сподели.
  3. lev4eto

    Моля за мнение

    еее айде сега, да не стигаме до там , че тъкмо да се навия и вие.........
  4. lev4eto

    Моля за мнение

    Колеги, да разбирам ли, че от всичко, което казахте най-проблемните неща ще са ми предното окачване и спирачките? От вас научих, че маслото трябва да се сменя малко преди когато трябва реално да се смени за да не се разтропат повдигачите, иначе по мое впечатление от споровете които се проведоха оставам с впечатлението, че това е една здрава и надеждна кола... ? П.С комби или седан ? или каквото купувача (аз) си харесам? :drinks:
  5. lev4eto

    Моля за мнение

    :icon_clap: :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  6. lev4eto

    Моля за мнение

    Прав си, че не искам дизел, вярно, че може би е малко по-икономичен от 2-ката бензин, но пък нали има една приказка : "Газта е за готвене, нафтата за топлене, бензина за каране" :good: П.С Само не ми пояснихте на Галант предницата колко пари излиза, иначе ми казахте на всички други коли.. ?
  7. lev4eto

    Моля за мнение

    Значи искате да кажете, че галанта не е за мен, за човек с определен бюджет и ако имам парите да си го купя и още някой лев да си го вкарам във вид, да му сменя консумативите, след това евентуално ще съжелявам, защото няма да имам пари да го подържам. Колите когато са ги правили не са ги правили с умисала, че ще се карат 1-2 дена. Аз тази кола няма да я мъча, ще си й сипвам бензин и когато трябва да сменя консумативи ще ги сменя. Ако някой ден се получи по-голяма повреда, спирам да карам и събирам пари за ремонта. П.С Митсубиши Колт лично на мен не ми харесва, много е малка и няма да ми върши никаква работа, а и са слабички. Каризмата бих я карал ако галант не съществуваше, но понеже галант го има и съм си наточил лигите на него, но по постовете, които пишете ме карате да си представя, че галант не съществува
  8. lev4eto

    Моля за мнение

    Честно казано сега ме накарахте да се двоумя. За Галант или Каризма. Вярно, че галанта ще ми излезе по-скъпо на година от каризмата, но пък наистина както казват колегите фацата на галант си е класика. Аз искам да имам кола, която с кеф да си я карам, да е красива и не толкова скъпа за подръжка. Сега от това което разбрах Галант 2.0 136к.с е най-удачния вариант за мен, но все пак си ме наплашихте. Каризмата в "лице" ми харесва г/д но задницата не ми допада. Като характеристика Каризма не е толкова по-лоща от Галант-а и гледам обяви в мобиле-то и карс по цял ден и не мога да взема решение м/у тези два модела. Трябва ми помощ за да закупя това, за което няма да съжелявам. Поздрави !
  9. lev4eto

    Моля за мнение

    Благодаря ви много за мненията, които ми дадохте ! Много ми помогнахте да взема решение, живот и здраве ще ви информирам с какво съм се сдобил след време
  10. lev4eto

    Моля за мнение

    Благодаря за мненията. До колегата nikovas искам да кажа, че искам бензинов мотор и до колкото разбрах, като за мен е идеален 2.0 136к.с. , а на точно този двигател газ може ли да се сложи (едва ли ще го направя, но ако реша след време... ) и дали с времето ще прецакам двигателя с тази газ.
  11. Може да се каже, че още съм млад шофьор, на 20 съм и в момента гледам да си купя първия личен автомобил. До сега съм карал много марки коли и имам впечатления от някои, но съм наточил лиги точно на 1 кола в която даже не съм се качвал и именно това е Митсубиши галант. Интересува ме дали двигателите са надеждни, кой двигател ми препоръчвате, окачването как е и като цяло всичко за подръжката. Реших да се допитам до вас във форума, защото в интернет прочетох какви ли не мнения за тази кола, от най-негативните до най-хубавите. Моля помогнете ми за избора който мисля да направя. Вече прочетох много от темите във форума, за да не кажете, че нищо не съм прочел и темата ми е безмислена, но просто искам да ме посъветвате кой точно модел ще е за мен, като се има в предвид, че не съм милионер. Поздрави !
×
×
  • Създаване...