Премини към съдържание

vorotsen

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което vorotsen е написал

  1. Благодаря,DJ,ще пробвам по този начин и ще пиша какъв е резултата...
  2. Благодаря,DJ,ще пробвам по този начин и ще пиша какъв е резултата...
  3. Някой от знаещите няма ли да помогне?89 прегледа и нито едно мнение!
  4. Здравейте,приятели,дойде момента и аз да помоля за вашата помощ.Колата е Mitsubishi Space Star 1.3 86к.с.1999г..От няколко месеца ,при натискане на спирачката,оборотите се вдигат до 1500-1600 и след това рязко падат до 500,двигателя започва да тресе и да "гъргори".Засега не гасне.Когато колата е студена,не се отразява много на вървежа,има мощност,но колкото повече се налага да натискам спирачката, колата се мъчи,губи пъргавината си.На празен ход си държи нормални около 750-800 оборота,докато не натисна спирачка,особенно дразнещо е на светофар,затова започнах да дърпам ръчната.Преди месец сменяхме стъпковото моторче,чистена е и дроселовата клапа-никаква промяна.Диагностиката показа ,че с двигателя всичко е наред,а и колата си върви добре.Проблема е само при натискане на спирачката,не дай си боже да напомпя няколко пъти.Проверих за възможен теч на въздух ,не открих причина.Въпреки това смених 4-5 маркучета за вакуум(според моите познания,а те не са големи)-полза никаква.Маркуча от сервото до двигателя е здрав,клапанчето вътре в него мисля ,че също работи.При откачане на маркуча от сервото се чува съскане.Педала на спирачката не се е втвърдявал никога.При загасена кола,когато напомпя 2-3 пъти педала става твърд,и когато запаля потъва надолу.Вероятно сервото работи,.колата спира нормално.Казвам вероятно,но не съм сигурен.Според майстора проблема не е в сервото,лошото е че и той не знае от какво е.Затова моля за вашата помощ и полезни съвети от хора с доста по-голям опит от моя.
  5. Купувам стъпково моторче Mitsubishi Space Star 1.3i, 86к.с,1999г.-MD628175 и датчик (сензор)за контрол на гориво и вакуум MD176361,намира се на всмукателния колектор,свързан е с маркуче към MAP-сензора.Поздрави на всички колеги!
  6. 1,3 1999г,досега два пъти смяна на маслото,и в двата случая събра по 2,5 литра.Колата върви нормално,отказах се да търся причини
×
×
  • Създаване...