Премини към съдържание

Veso1913

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Veso1913 е написал

  1. Здравейте!Някой наясно ли е от какъв материал са изработени предните калници на последният модел ASX?И има ли модела с топ оборудване дневни светлини?
  2. Аз затова пуснах и темата.Имам си някакви съмнения относно Миража.Сега ще чакам и мнението на Светльо след тест драйва.
  3. Е,десен де,десен!.Тук на левите волани им викат "обратни".Мога да си намеря всякакъв двигател,но уж четох старателно форума и повечето препоръчват 2.0 GDI.Газ няма да слагам,ще я карам така около година две и се мятам на нещо ново и аз.Няма само жената да се фръцка.А относно питането-в началото от любезност,после мир да има.Ама всичко с годините си.В началото борба за надмощие,а после "само да ти е мирна главата". :icon_bye:
  4. Първо ще изчакам Светльо да покара изпитателно колата и да даде мнение.Едва след това ще вземем окончателно решение.Искам все пак да чуя мнение от първа ръка и то от човек който знае какво да гледа и слуша.Имали сме само веднъж малка кола и въобще не бяхме доволни.Сега ситуацията е променена и се надявам новите модели да покриват нарасналите очаквания.Кажи някоя дума за Аутлендъра,че вероятно той ще е моят SUV и то основно заради двете нови системи за напускане на лентата и следенето на дистанцията и скоростта на преднодвижещата се машина.Лошата новина е че това е най високото ниво на оборудване,ама все пак веднъж се живее.
  5. Аз по принцип никога не съм карал някакъв/или по точно никакъв/ джип и си харесвам лимузините.Но ми се струва че за този предпланински регион ще е по добре нещо такова.Просто специфика на района.Нямам си идея колко снежни дни би имало,но е факт че чистят хората.Все пак по малките пътища може да остават непочистени,а ние отиваме да живеем в район с такава пътна мрежа-не магистрали.Задължително ще я обуя с нови зимни гуми и си мисля че няма да имам грижи.Просто се колебаех каква точно да е голямата кола и затова се ориентирах към ПИНИНА като за начало.Затова попитах уж мимоходом,а се заформи интересна дискусия.Относно терапевта-не знам какво да отговоря.Но не знам да има семейство,където жената да не се опитва да влияе на избора на каквато и да е нова придобивка-от нова къща,до породата куче.Аз го приемам откъм веселата страна и нямам намерение да се засягам.Радвам се че поне не ме кара да си сменям любимият футболен отбор с друг.Но благодаря на всички отзовали се с отговори.Ясно ми е,че колкото хора-толкова различни мнения,но се надявах да огранича избора до модела който съм избрал.Единствено бих се разколебал,ако получа повече съвети подплатени с конкретни забележки към избраната засега от мен машина.
  6. Благодаря за мнението.Значи не е лош избора на Пинина.Той ще е!Уж ще е за мен,ама жената вика-никаква къса база :D .
  7. Не съм карал Пинин.Новата кола ще е за жената,а за мен един Пинин на първо време,че ще се поохарчим,а и да имаме кола за зимата основно.Явно не съм се изразил правилно,за което се извинявам.И въобще не се опитвам да ги съпоставя,а просто питам според вас,дали избора ми е добър.Ясно е че втора употреба няма как да се разбере дали е всичко ок,но ме интересува принципно дали модела е добър за зимни условия като проходимост върху не много сняг и лед.Устойчивост,склонност към поднасяния,нестабилност и други неочаквани изненади.
  8. Благодаря предварително!Ще чакаме с нетърпение. п.п.Как ти се струва избора ми за Мицубиши Пинин 2,0 GDI,около 8-10 годишна?Нещо по специално да трябва да гледам?Изчетох доста неща,но винаги може да има нещо което съм пропуснал,или не е било написано от колегите.Мисля да я карам основно през зимните месеци,че отиваме да живеем в район нещо като предпланинския в БГ.Няма да я използвам за офроуд,освен ако нещо чрезвичайно не го наложи.
  9. Здравейте колеги! Наближава времето когато ще закупим нова малка кола в семейството и очаквано започнаха проблемите с избора на такава. Пиша в този форум, защото като първи избор поне засега се очертава новият Мираж. Искам да добавя, че живеем в ЮК. Искам да помоля Вас за съвет каква точно малка кола/като марка и модел/ да закупим според спецификации, надеждност и други неща, от които определено не разбирам. Наясно съм с няколко от изискванията, а те са-малък разход на гориво, максимален комфорт, който може да даде даден автомобил, нулевият пътен данък за конкретно този модел, гаранция... Автомобила ще се кара основно от съпругата ми и от време на време от мен. За зимният период като за начало се спрях на Мицубиши Пинин/около 8-10 годишен/, докато изберем и SUV, което си мисля, че ще е по лесната задача, поради предпочитанията ми към Мицубиши и Хонда. Но за тях по нататък.
×
×
  • Създаване...