Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

non4o77

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което non4o77 е написал

  1. non4o77

    Още един Спейс Стар

    Уредбата е Тартарини/слагана уж в Германия/.Разликата във вървенето спрямо бензина почти не се усеща.В момента карам предимно на къси разстояния и разхода е почти комбиниран.Скоро смятам да го засека и ще пиша.
  2. Колегата е много прав за оборудваното.Мойта беше без крик,ключ,резервна гума.Е свали от цената но още несъм намерил резервна гума.А що се отнася за колата ,която ти е на сърце.Желая ти късмет.
  3. non4o77

    Още един Спейс Стар

    Имах проблем с газта.Беше изгорял драйвър в компа на инзекциона и карах на бензин.Сага ве4е е ОК но несъм я засичал.Работата ми е близо и докато загрее и прехвърли съм вече там.Някои знае ли СD има ли код.Искам да откача акумолатора но не смея.
  4. non4o77

    Още един Спейс Стар

    Благодаря на вси4ки за бързите отговори.Годината нее 4ак толкова важна ,а по-скоро състоянието на колата и най-ве4е м ерака.Иска само да я обуя и е перфектна.Поздрави и весели празници.
  5. non4o77

    Още един Спейс Стар

    Номера е XMCLNDG3A4F002072.Toва нищо неми говори,а 2005 е датата на първата регистрация.Колкото до сд пробвах сд диск записан на компа но го изхвърля.
  6. non4o77

    Още един Спейс Стар

    Ами така се води по талон.Как тогава да разбера коя година е.Може ли някои да ми каже с какви дискове върви оригиналното сд .Благодаря предварително.
  7. Привет на вси4ки.От 2 месеца и аз карам СПЕЙС СТАР 1.6 2005г. газ/бензин.Страхотна кола.Много от вашите теми ми бяха полезни,за това ви благодаря.
×
×
  • Създаване...