Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

strike

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което strike е написал

  1. Ей колега, безкрайно благодарство. Какви ли не комбинации и системи пробвах и все не ставаше. Не знам дали при всички е така, но с копчето на CD-то /DSPL/ всичко се нулира веднага и работи перфектно. Успешен ден на всички.
  2. Мерси колега, явно не работи, защото не реагира по никакъв начин. Ще се стига до поялникова интервенция
  3. Здравейте колеги, изчетох доста от форума и си поиграх с търсачката, но не намирам точно описание как да нулирам показанията на компа. По съвети описани тук задържах за няколко секунди копчето на дисплея, което е без надписи,и по време на движение и в покой, но нищо не се получава. Разхода си седи на 4,9 l/100km, средната скорост на 51 km/h, но "оставащите" километри вече 2 пъти се сменят сами - но не при зареждане а когато те си решат. Нещо недоумявам, а уж съм доста на ти с техниката. Така или иначе, ще го разглобя за да презапоя дисплея, но дали е от там проблема? Някакви идеи или инструкции? Благодаря предварително.
  4. Благодаря на всички ви за пожеланията. Доста време отделих, преди да я купя, за компютърна диагностика и всевъзможни прегледи и всичко се оказа - ОК. Днес дори очаквам отговор от сервиза в Швейцария, за историята на прегледите и ремонтите и. Но все пак това са си стари коли и, както каза Hristo, всичко си е на късмет. Успешна седмица на всички.
  5. Здравейте, преди 5 дни си купих въпросното Mitsubishi Space Star 1.9 DID - COMFORT, 2001 г.. От личен опит знам, че форумите спестяват доста главоболия и нерви, и поради това, първата ми работа беше да се регистрирам тук. Изчетох почти всички теми и, за моя радост, се оказаха доста полезни и поучителни - "питай патило, не старило" Доста километри имам зад гърба си, с всякакви коли (5 от тях японски), но никога не съм имал Mitsubishi. Надявам се избора ми да е бил правилен. Ще се радвам ако мога някога някому да помогна с нещо. Успех на всички и приятни празници. http://prikachi.com/images/657/6157657d.jpg http://prikachi.com/images/658/6157658f.jpg
×
×
  • Създаване...