Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

BlackWolf

Потребител
  • От него общо

    118
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от BlackWolf

  1. Здравейте!

     

    Наскоро си взех Evo X 2008, но има проблем с фаровете. Налагало се е да свалят и после пак да се сложат, като в последствие авоматичното регулиране не работи, късите бият силно надолу, а дългите не светят дори колкото нормални къси. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли идеи какво да погледна?

     

    Благодаря!

  2. Преводи, ДЕКРА и другите малки таксички - добре, но ДДС-то и мито са абсурдни. Явно има някакви схеми, по които се вкарват коли на приемливи цени от Америка, но днес поразпитах и вече почти всичко се е отказало.

  3. Здравейте!

     

    Обмислям да си внеса Evo X Final Edition, но ме притеснява фактът, че е за американския пазар, и по-точно частите. Имате ли идея дали те са идентични с частите за Европа? Знам, че за повече модели американската и европейската версия нямат съотвествия в повечето части, но там и самите размери на колите за различни, докато при Evo-то мисля, че го няма този проблем.

     

    Благодаря!

  4. Благодаря за информацията! Сега видях, че и аз съм писал в тази тема, но съм забравил за нея, доста време е минало. Ще видя какво ще правя, понеже честно казано не ми се дават 850лв за спирачен апарат. :icon_crying:

  5. Здравейте.

     

    От известно време колата започна да прави странни проблеми, които според мен са свързани със спирачния апарат. Ходих до оторизиран сервиз, но оттам не бяха сигурни за причина - или спирачен апарат или проблем с ABS.

     

    В началото спирачният апарат блокираше и не се връщаше. Не се усещаше при каране докато не се отвори прозореца и се чуе досадният звук на пластината, която стои на накладките, за да предупреждава, че накладките са износени. За около месец смених 2 комплекта накладки.

     

    Преди 2 дни при каране с ниска скорост и свободна скорост се усещаше леко придърпване при натискане на спирачката (имах чувството, че в даден момент спирачката държи, а в друг момент просто не съм я натиснал). Също така от време на време задното ляво колело е доста по-топло от другите (самата джанта не е толкова топла).

     

    Та въпросът ми е дали някой се е сблъсквал с този проблем и дали можете да ме информирате откъде мога да си закупя спирачен апарат, понеже в оторизираните сервизи цената ми се вижда прекалено висока.

     

    Благодаря!

  6. Както казах няколко поста по-нагоре, от двигателят могат да се изкарат около 170-180 к.с. Проблемът е, че съм правил основен ремонт на двигателя и поради тази причина предпочетох да не вдигат много мощността.

    Но дори и с 20 к.с. разлика се усеща доста разлика, така че според мен си струва да се направи чип тунинг.

  7. Гледах в сайта на фирмата, при която мисля да ходя и видях, че са правили вече чип тунинг на Outlander 2.0 DI-D. Според това, което са написали са изкарали:

    Power (hp) 172 hp

    Power (kW) 126 kW

    Torque (ft/lb) 277 ft/lb

    Torque (NM) 375 NM

    Engine size 1968

    Compression

    Max Speed 117 mph (187 km/h)

    Fuel consum. Highway 42 mpg (5,6l / 100km)

    Fuel consum. Combined 36 mpg (6,6l / 100km)

    Fuel consum. City 28 mpg (8,4l / 100km)

     

    Предполагам, че и при теб ще се е получило нещо подобно.

    Рангеле, можеш ли да ми кажеш каква е горе-долу цената на тази турбина?

  8. Значи да разбирам, че ако нещо ще си заминава след тунинга, то най-вероятно ще е турбото? Обмислял съм вариант с по-голямо турбо, но си нямам никаква идея как стоят нещата в тази област и не знам какво да търся. Можеш ли да ми дадеш някаква ориентировъчна цена за оригинално турбо или по-голямо, за да знам ако ще ходя на чип тунинг колко пари да имам в резерв, при положение, че стане някой фал? :icon_angel:

  9. Имаше проблем с дюзата, но вече 30, 000 км карам колата без проблем. Питах в горепосоченият сервиз, те ми отговориха, че щом колата върви без проблеми не би трябвало да е проблем правенето на чипа. Също така тези дни ще отида до човека, който се занимаваше с ремонтирането на мотора, за да питам и за неговото мнение по въпроса.

  10. Здравейте,

    Обмислям варианта да направя чип тунинг на моя Lancer. Въпросът ми е дали има някой, който вече е минал през тази процедура, за даде мнение, защото доколкото знам си е рисковано. Мисля да отида в Madness Motorsport, защото изглежда, че хората си знаят работата и я вършат добре. Според тях, ако всичко по колата е наред, би трябвало да изкара 180 hp и 400 nm. Казаха ми, че преди да се престъпи към процедурата за чип тунинг преглеждат всички данни по колата, за да проверят дали е удачно да се направи, както и че постоянно показателите на колата се следят, след като се качва на диностенд. Та ако някой има някакъв опит в тази сфера и може да сподели ще съм много благодарен.

×
×
  • Създаване...