Премини към съдържание

todor_petkov

Потребител
  • От него общо

    20
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Бургас

todor_petkov's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, колеги около година започна да ми прави проблем със паленето на Пинина. Отначало палеше от втория път с лек натиск, но сега вече си иска да натисна по силно и да му дам лек ъгъл на ключа. Някои сменял ли е този клеморед, трудно ли е и ако може подробно дами опише манипулацийте или да не се халосвам и да го закарам на майстор. Също ми предложиха оборудван патрон с ключ и от другата страна излиза букса. Може ли да се смени новия патрон с ключа, хамалогията няма ли да е по-малка? Притесняваме да ли Пинина има имобилайзер и ако се смени да не излезът проблеми?
  2. Здравейте, колеги ще ми трябва вашата помощ относно предния ролбар на пинина. Питах тук там за ролбар, но тези хора не ги продават за едно криво желязо искат една пачка пари, които аз няма да ги дам. Затова реших аз да си огъна и заваря ролбар и да го пръсна с хром. Намерих тръба 60мм, но не мога да намеря някакви размери на ролбара. Ако има някои желание да даде подробни размери от ролбара на своя джип ще съм благодарен. После ще кача снимки на проекта Качвам снимки на ролбари и примерните размери , като колкото по подробни са размерите толкова ще ме олесните в моя проект. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=jdv1466521925s.jpg http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1466521980r.jpg
  3. Ходих да питам в един магазин за 75W90. Предложиха ми доста масла по 35-40лв за литър и накрая ми предложи и масло COMMA 75W90 белгийско(гарантира ми произхода) http://namaleniavtochasti.com/pajero-v2v4-1990-2000/2137-sx75w-90-gl-4-comma.html Вие какво ще кажете..........????
  4. Маслото какво трябва да е по книжка ?????? Пълна синтетика, полусинтетика или........
  5. Благодаря за отговора :icon_clap: , а като марка масло??? Ти на каква марка си се доверил? :icon_hmm:
  6. Здравейте колеги, от известно време забелязах, че първата скорост влиза по трудно от колко другите. Тъй като не съм сменял маслото в скоростната кутия мисля че и дойде реда. Искам да попитам какво масло и колко литра и дават по книжка за Пинин 1.8GDI 2000г. ръчна скорстна кутия? И на каква марка да се спра?
  7. Здравейте колеги, от известно време забелязах, че първата скорост влиза по трудно от колко другите. Тъй като не съм сменял маслото в скоростната кутия мисля че и дойде реда. Искам да попитам какво масло и колко литра и дават по книжка за Пинин 1.8GDI 2000г. ръчна скорстна кутия? И на каква марка да се спра?
  8. Тук открих интересни информация за Пинин: http://kolalok.com/gabariti/mitsubishi/shogun-pinin.html
  9. От Бургас съм. Оборотите са ми стабилни, но много рядко се случва от 500 до 1000 оборота да играят. Питах един колега със същия пинин и при него се е случвало??? Проблема отива пак към алтернатора :icon_censored: , както казва колегата, щом от предпазителите не пада утечката значи е между алтернатора и акумулатора. Някои правил ли е тази операция да се откачат кабелите от алтернатора и да меря пак тази пуста утечка???
  10. Ако не го препаля до 7-8 дена акумулатора пада и започнах да му откачам отрицателната клема докато се намери някакво решение, мисля че няма да натрупа грешки или някакви проблеми други?????
  11. Здравейте колеги, имам проблем с упорита утечка на моя пинин 2000г 1.8GDI Като го купувах пинина ми казаха че има утечка, но не мислех че ще е такъв проблем. Закарах го на Дартс Ауто и го оправиха, сменили нещо по алтернатора, след 7 месеца пак събори чисто нов акумулатор. Меря с мултицета, показва ми 0,20А почнах да вадя един по един предпазителите под волана и предпазителите в двигателния отсек (не съм вадил големите предпазители по 40А)и НИЩО не се промени!?! :help: Казаха ми да махна диодите от плафона и вратите и пак нищо. Някои ако има идеи???
  12. порових се и намерих това http://prikachi.com/images.php?images/27/8164027f.jpg и май май си има горивен филтър интегритан във/или около кошницата на бензиновата помпа :icon_hmm: ама кой да ти каже :icon_censored: , но нищо. Мисля че не му пречи да е със два филтъра оригинален и монтирания допълнително?
  13. Здравейте, колеги имам Мицубиши Паджеро Пинин 2000г. 1.8ГДИ реших да му сменя горивния филтър, НО от няколко места ми казаха че този модел нямал филтър (търсеха го по РАМА). Останах изненадан!!!! :icon_hmm: Като знам със какви ниско качествени горива караме пълни с примеси и утайки, реших да му сложа, отидох при моя майстор и му казах. Той ми сложи филтър под резервоара и го е закрепил добре. Поправете ме колеги ако със сгрешил с монтирането на бензиновия филтър!
  14. Значи това е електронен блок за управление на дюзите, а не е компютъра така ли? Няма значение, това с изрязване на ватата мисля че е добра идея и че няма да навреди, така си мисля?
×
×
  • Създаване...