Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sp1der80

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което sp1der80 е написал

  1. Малко безсмислено е това, защото то цени да исиаш - като цветовете на дъга.
  2. има ги тампоните в сайта, но по отношение на цената идва по-скъпо отколкото ако се поръчат през официалния вносител на Мицубиши за България. Не се знае от къде са частите, дали ще дойдат, нито дали ще паснат.
  3. Не е ли опасно точно тези части да са употребявани и да са втора употреба? Някой знае ли дали имат аналози? Нали двигателя бил на Волво, нещо от там не може ли да се намери?
  4. Оказа се, че тези тампони не се намират лесно. Доставят се от "незнам си къде" и ми искат по 100-200 лева единия. Вижда ми се нелогично и незная какво да правя. Хора помагайте
  5. sp1der80

    Проблем обороти

    Как точно се прави това обучение, че и аз имам подобен проблем. Вярно, не гасне но става по шумна и претриса. Грешката която вади е jr6.
  6. Здравейте колеги от форума! От около една година карам Звездичката. Сега ми се появи проблем с износени тампони. Никъде не мога да ги намеря за сега. Трябва ми някой сайт, където да се намерят тия тампони. Дайте някой сайт извън България, пък може и тук да е. Става въпрос за тампони, държащи двигателя отдолу. Знам им каталожните номера MR554017 и M611143. Ще съм Ви благодарен ако някой може да ми помогне. Оказа се при предния ми проблем, че колага е от някаква лимитирана серия и не може лесно да се намерят части.
  7. Информативно да се похваля, че съм с ново радиаторче на парното. :icon_rock: Взех си радиатор който уж бил за моята кола по ВИН и незнам си какво.. майстора отваря колата и ми казва, че не пасва радиаторчето. Казанчето което е с муштуците не е толкова издадено и самите муштуци са на по-малко разтояние един от друг. Тогава поразпитах за направа на ново радиаторче, намерих един майсто в Добрич, вярно е много добър и тои ми направи 1 към 1 ново радиаторче. Моя майстор ми го монтира и филма свърши. :icon_thumbup:
  8. Колега, то с просто око и дете би видяло, че е изолиран радиатора в купето. Един маркуч излиза и пак влиза на едно и също място, а две траби излизащи от купето стоят не подвързани. Лошото е, че не го видях при купуването, защото е скрито под капака на двигателя - щях да посваля още малко от цената. Определено като гледам таблото (няма да се впускам в подробности)е правен опит за поправка. Така че то е ясно, че ще се сменя радиатор. Въпроса е да купя точния като размери.. дали да е алуминиев или меден.. марка.. цена.. все въпроси които остават без неясни.
  9. Благодаря колега, но какво мислиш за 3-ти вариант - поправка на радиаторчето. Всъщност аз незнам дали е пробито или запушено, само знам, че е има байпас и най-вероятно заради това е продадена колата. Обмислям този вариант защото, не съм убеден, че дори да взема най-скъпия радиоатор ще е по-добър и шанса да не пасне е никакъв.
  10. Попаднах на този радиатор: http://www.avto.bim.bg/Radiator-za-parno-BN9361MI-razmer-180-180-36-za-MITSUBISHI-L200-ot-1997-do-2006_p33167m360.html Притеснява ме дали наистинае за моята кола, въпреки че по документи пише че е това. Просто не съм убеден и моля ако някои се е сблъскал с подобен проблем да сподели мнение. Друго което ме притеснява, че цената е два пъти по ниска и дори това да е точният радиатор, дали качеството на продуктите на тази фирма е добро. Благодаря предварително за вашите препоръки и мнения.
  11. Благодаря за бързия отговор. Вече може би седмица се ровя из нета, за да установя кой е точния радиатор, но вече се обърках. Доколкото разбрах е по ВИН кода да колата. Моя е XMCLNDG4A3F013535. Ако можете да помогнете да разбера точния радиатор, защото се обърках и се оказа трудно намирането му.
  12. Здравейте! От март тази година /2013/ карам Mitsubishi Space Star 1.9 DID. Колата беше нов внос от Холандия. Сравнително запазена и на добра цена. След направеното първоначално обслужване установих, че парното не духа топло. Оказа се, че радиатора на парното в купето е изолиран и най-вероятно е протекъл. Сега се чудя какво да правя - да си потърся нов радиатор ли, да си купя втора употреба ли. Не знам точно защо е в това положение, а да разглобя цялото табло и после да мисля какво да правя, не върви. Защото ще я спра от движение като е разглоБена, а и самото установяване на проблема е сложно от неспециалист. Вие какво ще ме посъветвате да направя. Не се съмнявам, че форумците тук разбират доста от тези неща. Предварително благодаря!
×
×
  • Създаване...