Премини към съдържание

truly

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от truly

  1. Джантата не е ли 7.5JJ по спецификация? Като имаш и диаметърът на централния отвор с брой отвори за болтовете, би трябвало да има доста предложения дори от търговци на джанти. Друг е въпросът какви са цените там.

  2. Незнам ако си го вземеш нов от магазина и си го къткаш ,колко ще изкара ,но точно автоматика и електрониката наоколо доста често прави проблеми.

    Естествено давам си мнението само за машината 3,2 DID автомат.

    Скъпи и много консумативи,муден,за градско освен за "вижте ме" не става.Голям комфорт при извънградско.Разхода е поносим(мале каква глупост казах).За 250000 км 2 ремонта на автоматика,един на селектора на раздатката,демпферна шайба,ГНП смяна и един път ремонт на ел.инсталация.Шумен двигател с лоша звукоизолация.Пък звукоизолация има доста.Зимата мачка яко,с правилните гуми е танк.Най-комфортното за зимата сред джипките,които ползвам.За сметка на това двойния климатроник днес ме изостави.От ляво е топло отдясно студ.Ще трябва табло да свалям.Ама това за трети път.Щот съм фен.Та лукса изисква жертви...финикийски знаци и то по много.

     

    Добре де, уж тая автоматична скоростна кутия била една от най-добрите пък два ремонта за 250 хил. ми се струват множко. Освен ако не е имало чести сериозни натоварвания в този период.

  3. Благодаря на всички!

    Предполагам последните промени по двигателя и повишаването на мощността са направили колата доста по-пъргава.

    Така ли ми се струва или страничната поддръжка на седлаките не е много добра?

    Четох някъде, че вероятно през 2014 ще се появи и 6-цилиндров дизелов мотор или това са само слухове?

  4. Никой не може да ти даде конкретен отговор на въпроса, просто защото това как се чувстваш след 600-700 км. зависи от много неща ( например пътната обстановка, метеорологичните условия, и т.н. ). Мисля, че каквато и да е колата след 600-700 км. нон-стоп каране е нормално да си най-малкото изморен.

    Благодаря на всички за отговорите!

    Съгласен съм, че зависи от много неща. Но имам кола, с която след 500-600 км редовно ми се обажда дископатията и друга, при която нямам никакви проблеми. Говоря за почти еднакви маршрути.

     

    А иначе как е шумът вътре в купето? Не е ли малко по-гласовит мотора? Говоря за каране с около 120 км/ч например.

  5. Карал съм такива 3-4 и е доста зарибяваща играчка, особено на Офроад "платформа"......... :D Някъде бях чел че макс. ъгъл на изкачване е бил 35 градуса, а страничния наклон - 45......според мен ъгъла на изкачване не е верен ,тъй като по баира който тествах е около 42 градуса ( в оффроададжийската карта така е отбелязано )и се движеше без проблем и нагоре, и настрани........вярно, да се движиш под такъв наклон си е страшничко, но го преодоля........така че по официални данни е едно, но рееално този джип може доста повече.....разбира се, сега да не тръгнете да пробвате ей....... :D

    Здравей!

    Как се държи на дълъг път? Проблеми с накланяне в завой?

    За офроуд е ясно, че няма да ме остави, но ми е важно като карам цял ден, след 600-700 км да не съм като размазан. Достатъчно еластичен ли е при изпреварване, все пак е тежичка кола?

    Благодаря за коментарите!

×
×
  • Създаване...