Премини към съдържание

jorkata-160

Потребител
  • От него общо

    58
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от jorkata-160

  1. Здравейте колеги, интересува ме горепосоченият двигател, и всичко за него , възможни проблеми, разход на гориво, дефицитни резервни части, евентуално техните цени, и всичко, свързано с него, независимо на кой модел е монтиран. много се надявам на вашето съдействие, предварително благодаря!!!

  2. Здравей колега, за да е сухо казанчето, то би трябвало течността някъде да е изтекла, струва ми се че е добре да провериш зад горната помпа,вътре в купето, непосредствено над педала на съединителя, няма ли теч на спирачна течност, която впрочем е доста агресивна и направо сваля боята, и докарва ръждата :icon_crying: , а ако теча е от долната помпа то колегите по-горе са описали как се открива. :beer: Успех!

  3. Привет колеги,отдавна се каня да открия тема с подобно съдържание, с идеята малко да се повиши активността в подраздела :icon_rock: (признавам си,откраднах идеята от един наш небезизвестен форум).Нека се похвалим, нека се оплачем, който каквото му е на сърце!. Все пак ако модераторите решат, моля да заличат темата! :rolleyes: И така, какво направих аз днес?. Ами смених генератора 90 А.(все още прилично работещ),но за който не намерих реле-регулатор,с такъв 120 А.,със сменени реле,и преден лагер!. Вярно, наложиха се някои доработки, започнах вчера сутринта,и завърших едва днес в 18ч. но опита се оказа успешен :icon_rock:. Освен това, искам да попитам някой поставял ли е някакъв вид ветробрани, има ли проблем с монтажа им, най-вече с автоматичното връщане на ел.стъклата в долно положение при повишено съпротивление при затваряне?. Засега от мен толкова колеги!.Споделете! :mitsu-smiley:

  4. Здравейте колеги,налага се да поизтупам темата.С две думи, от една година съм с някакво безмарково, най-вероятно българско крайно гърне,е казвам ви дрънчи та се не трае :icon_crying: .Реших,ще го сменям,моля за идеи колеги.Благодаря! :rolleyes:

×
×
  • Създаване...