Премини към съдържание

ogo1

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ogo1 е написал

  1. И аз чакам с нетърпение да чуя отговора на въпроса защо изведнъж замлъкна. Смених си телефона смениха ми и акумулатора но това не могат да са причини. Преди това забелязах, че по някога връзката с телефона се разпадаше сама или не ми приемаше командите. Аз съм с Аутлендър.
  2. То за горивото се видя, че има различни марки но качеството е почти еднакво особено след експеримента по ТВ. В хладилника почти всичко стана на петмез. Аз карам с двигател VAG 2.0 DiD. Досега не е правил проблеми да не пали или да губи мошност. При обслужване в БС и Ратола както и след гаранционното в сервиз при мои познати задавах въпроса за добавките. Всички ми отговориха на този двигател да не слагам нищо. Зарежадам Еко, Ромпетрол и в краен случай ОМВ обикновен дизел. Преди Аутлендъра карах Волво бензиново. Редовно на 3 месеца слагах 200гр. медицински спирт от аптеката.
  3. И на мен ми се случи подобно нещо но миналата зима и с Аутлендър ІІ. Не можах да намеря същата втора и купих друг модел. Забелязах, че като се кача на магистралата и над 120 започва леко да вибрира колата (сложих различната гума отзад). Друга разлика в поведението няма особено на сняг.
  4. Преди месец смених моя. Аутлендър септември 2007 2.0 DiD не съм го обслужвал грам. Сложиха ми Бош, но е по-малък като размер и седи малко грозно. Вярно, че е под капака и не се вижда ама Между другото в сервиза казаха, че стария даже бил спукан !!! Предполагам, че спукването е довело до липсата на ток изведнъж без никакви индикации преди това.
  5. 2007, 2.0 DiD карам го вече 2 години. взех го на 86х.км. сега е на 106х.км. страхотен автомобил. съгласен съм с всичко горепосочено няма да повтарям. след първоначална смяна има годишна смяна масло и филтър - 180-220лв. според зависи сервиза (маслото). страшно удобни задни седалки с движение напред и назад както и подвижни облегалки. за деца е супер - izofix система за детски столчета, колички, колела всичко е вътре като склад страхотна bluetooth система, разхода е около 6.5 извънградско и споко каране на круиза 130 магистрала. мдааа много добър автомобил.
×
×
  • Създаване...