Премини към съдържание

margolina

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

За margolina

  • Рожден ден 09/15/1981

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    BMW 330 XD

margolina's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Неговото е 2.2, страшно много ядове има. А BMW-то, ядове не ни е давало и дано не даде, докато сме заедно. Съпруга ми кара Audi, едно тунинговано А3. Минават ни някакви мисли и за А6, 3.0 или2.7 Quattro. За VW се чудехме, ама това въздушно окачване.... Иначе безспорно е адски красив. И за Xc90 попрочетох, ама то явно е истинска пръчка. Сложна работа....
  2. Свекър ми кара едно рено dci, с което така се наигра > много скапан мотор е явно. Иначе са готини.
  3. Как по рамата може да се разбере коя е реалната година на производство? Коя цифра или буква трябва да се гледа :-/
  4. Аз никога не съм влизала по снегове, в които не знам да ли ще мога да изляза. От това, което съм чела за Х5- няма сериозни разлики с Xd-то , относно мотор, а по окачването, разбира се има. Казват, че Х5 яде много гумите, не че XD-то не ги яде. Но ми трябва голям багажник, който Х5-цата няма. Струва ми се, че на 5-цата (лека кола - комби) дори е по-голям. А от години си мечтая за джип...... Само що са толкова дървени вътре Паджеротата и толкова красиви отвън, не ми е ясно. А и на шофьорското място ми се струва някак твърде тясно, сякаш вратата се опира в крака ми?!!
  5. Благодаря много за мненията. Мисля, че ще са ми много полезни. А да ли бихте могли да ми препоръчате сервиз, където могат да се правят гореспоменатите проверки или направо в Ротола?
  6. На Х5-цата багажника е една идея по-голям от този на Xd-то. С други думи супер малък. Това с гумите проблем ли е? Pajero 4 е много по-красиво, ама и доста по-скъпо.
  7. Привет, Аз съм съвсем нова тук и все още дори и не съм притежател на возило Mitsubishi. Ориентирала съм се обаче към Pajero 3, 3.2 дизел, автоматик. Попрочетох какво има писано из темите. На мен като цяло колата не ми трябва за off-road, а по-скоро за возене по Софийските пътища, което за маса коли си е чист off-road, качване в планината – по пътя, и зимата по бордюри, преминаване през преспите, които почистващите машини зимата правят около паркиралите коли. В момента карам BMW 330XD – комби и съм доволна от него. Оказа се обаче, че това комби е явно най-малкото на света – с миниатюрен багажник. Родиха ми се близнаци, а имаме и голямо куче, което прави събирането на багажа в колата, еднo истинско приключение, съпътствано с много нерви и чудене какво да взема и какво да оставя, като заръгваме за няколко дни на някъде. Та аз отдавна харесвам Pajero-тата, преди не можехме да си го позволим, но сега си е на приемлива цена. Основното, което ме привлича към момента в този автомобил е багажникът, който е очевидно огромен. А и не мисля, че бих искала да карам вече кола, която да не е 4х4. Вероятно след като подкарам джип, както се случва при повечето хора, няма да искам да седна на лека кола отново. Имам няколко въпроса: 1. Наистина ли е много зле безшумен автомобила? 2. Страдат ли тези коли от корозия /понеже забелязах няколко ръждички по коша при двигателя – до акумулаторите, на едно и също място и от двете страни/? 3. Скъп ли е за поддръжка? Колко би струвало първоначалното сервизиране – подмяна на масла, филтри и тн.... 4. Да ли са достатъчно удобни седалките за дълъг път? 5. Да ли има нещо конкретно, което трябва да се гледа при покупката на такъв джип? 6. Това „нещо” на фаровете маха ли се? Или трябва да се смени целия фар? 7. В кой сервиз в София, да закарам колата някой да я види? Харесала съм тази бройка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21352705321418019&f1=details&slink=19tu61 Колата е с 2 акумулатора и изглежда добре като цяло, запазена и външно и вътре. Предварително благодаря
×
×
  • Създаване...