Премини към съдържание

GrimReaper

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

За GrimReaper

  • Рожден ден 12/20/1991

Местоживеене

  • Град
    Pleven

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

GrimReaper's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. GrimReaper

    Съвет за кола

    Ами не съм сигурен дали двигателя се води с малкия данък. Ако е така, то той не отпада Казвам това защото знам, че голфовете(а и не само те) с по 101 к.с. се водят по малкия данък, тъй като се мерят киловатите.
  2. GrimReaper

    Съвет за кола

    Като стана на въпрос- за колко секунди ускорява галанта от 0-100 тъй като никъде няма дадена статистика. Също искам отново да попитам, тъй като никой не ми отговори до сега- действително ли проблем са им ръждата и пукането на глави или това са само митове ?
  3. GrimReaper

    Съвет за кола

    Ами по принцип марката мазда не ми харесва много много, а иначе като цяло съм се спрял на немска или японска кола. Хич не харесвам френските. Искам да попитам също и кой от двигателите в каризмата е френският ? Би трябвало да е тди-то, но не съм сигурен. За галантите също прочетох, че гниели, а и пръскали главите. Това така ли е наистина ?
  4. GrimReaper

    Съвет за кола

    Добре нека отговоря по твоите параграфи: - По принцип си търся хечбек, но от тези на които се бях спрял(голф 4, ауди а3) нямяше как да намеря запазени за тези пари. Гледах преди около 3-4 дена алмера 2.2 дци, но като се замисля, разходите по застрахования+данък мпс ще ми излезе много солено. След като не успях да си харесам друг хеч в този ценови клас, започнах да гледам всичко останало, без комбита и ванове. - Честно казано много държа на външния вид, а на интериора още повече. Не случайно точно заради интериора отписах астрите, корсите, сивиците, и др. Адски много ми хареса въпросната алмера като дизайн, но както вече казах- не е за мен. - В колата рядко ще пътуват повече от 2-3 човека, освен когато не пътувам със семейството при останалите роднини: 4-5 пъти в годината, натоварена кола на дистанция от около 180 км. Колата ще се кара предимно градско, но ще има и не малко излизания от града). - Да е надежден. - 80 до 100 коня дизел. - Возията не е от първо значение, но все пак не искам някакво пълно дърво. Да е стабилна в завои, здраво окачване.
  5. Здравейте бъдещи (надявам се) колеги ! Решил съм да си закупя нова кола в близките няколко седмици и след обстоен преглед по автокъщите и автомобилните сайтове за покупко-продажба се спрях на 2 модела на митсубиши. Галант- след 2000 година и Каризма- също след 2000 година. Чета форума ви от близо седмица и нещата които съм прочел за Галанта до някъде отговарят и на моите изисквания. А именно- (вози като лодка), в завоите е изключително стабилен, на визия ми харесва страшно много. Единственото което ме притеснява е двигателя. Забравих да спомена, че и 2-та модела държа да са с дизелов двигател. Та дали този който е 90 коня не е малко муден за такъв тип кола. За Каризмата честно казано не съм чел кой знае колко, но това което знам е, че поддръжката и е по- евтина и дава по- малък разход на гориво- независимо дали е с 1.9 дид двигателя или 1.9 тди ( или както се води другия- 90 коня който е). От друга страна от самия двигател останах с добро впечатление тъй като един приятел кара спейс стар с 1.9 дид двигателя- стори ми се доста пъргав, пък и мисля, че след като Каризмата е по- лека ще дърпа по-добре. На визия също ми допадат, но сякаш Галанта ми по-харесва. Не знам как стоят нещата с возията. Искам да допълня също, че съм момче на 21 години. Не търся някаква супер бърза кола-до 100 коня. Предишната кола, която карах беше Венто-то на баща ми 1.9 тди-90 коня. Ако някой е карал такова до сега ще го помоля да направи сравнения между 3-те автомобила като двигател( и по скоро с Галанта, тъй като мисля ,че повече клоня към него). Бюджета ми е 3500 лева максимум.
×
×
  • Създаване...