Премини към съдържание

Pavel_btg

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Ботевград

Pavel_btg's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Не мина много от както взех колата и Check Engine светна Тъкмо мислех в понеделник да я давам да слагат газ, но май първо трябва да разбера какво негодува двигателя. Моля за съвет къде мога да направ диагностика, като последен вариант да е БалканСтар Някъде прочетох, че би могло да е от кофти бензин. Днес заредих пълен резервоар на Петрол от Н96, и ми се струва че вдигна разхода, сега го напълних от Еко и разхода се нормализира, но светна лампичката...няма пълно щастие. Това с бензина е само в графа предположения, може да е нещо сериозно, надявам се да не е.
  2. Кажете и някъкви адреси за АГУ да ги обиколя
  3. Привет успях вече да навъртя малко километри и да се порадвам на новата колица. За сега съм много доволен. Естествено има разни забележки но не е болка за умиране, малко ражда по ходовата част (спирачни дискове, спирачни апарати и амортисьори) явно е поседяла доста на открито без да се кара. Иначе всичко друго е ок. Ето и няколко снимки (не разбрах как да ги кача в гаража) http://media.snimka.bg/s1/1253/028749295-big.jpg?r=0 http://media.snimka.bg/s1/1253/028749292-big.jpg?r=0 http://media.snimka.bg/s1/1253/028749293-big.jpg?r=0 Имам два въпроса, като сменях консумативи ми казаха че нямало горивен филтър ?!?! така ли е наистина. И втория: къде мога да и сложа газ в София (читав сервиз, хора които познавате, че го ядох преди 2 години с разни измислени газаджий). Благодаря предварително
  4. Здравейте на всички, казвам се Павел и от днес и аз се присъединих към семeйството на Mitsubishi с прекрасен Outlender 2003 2.0 Sport бензин с ръчни скорости. За съжаление вчера ме удари много як вирус и цяла нощ и днес до късно вечерта не можех да се вдигна от леглото. За сметка на това брат ми се израдва на колицата. И по негови думи е била перфектна, а както му е казал един приятел механик "Е това е кола карана от немец". на 120 000км според сервизните книжки реални пък и е купена от частно лице, та е много вероятно да са реални. Докараха я на собствен ход от там, и е дала разход 8л/100. Сега ще я пробвам на градско, но е много вероятно да и сложа газ. За което ще имам нужда от съвети. Иначе изчетох почти всички теми за модела, и имам някаква представа какво да очаквам. Тази седмица ще я регистрирам и ще кача някоя снимка. Ами това е. Живи и здрави.
×
×
  • Създаване...