Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Icomico

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

Icomico's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Icomico

    Мицубиши Каризма GLX

    Най-вероятно ще взема Каризмата 1,6 90к. ... но каква като марка газова ще ми препоръчате за около 700-800лв. или трябва да спестя още кинти.
  2. Icomico

    Мицубиши Каризма GLX

    Защо? Ако я взема от човек, пък не се знае какво я е правил, как я е карал из тукашните дупки, не мисля, че може да се намери добра кола от човек, който я продава. Твоето мнение?
  3. Icomico

    Мицубиши Каризма GLX

    Благодаря за отговорите! Каризмата, която съм харесал е 1,6 90 коня! Разбрах, че е ок! Ще видим дали и за цена ще се споразумеем с автокъщата.
  4. Здравейте, харесал съм Каризма GLX, питам за мнението Ви и най-вече може ли да се сложи газ, тъй като имах GDI и се бях набутал жестоко.
  5. Icomico

    Бензинова помпа

    Благодаря за отговора Миленски, той техника ми е направил някаква настройка и Чека не свети. Ако продължа да карам така дали ще се развали или може да изкара докато я продам? Все пак кажи и цена на рециклирания вариант!
  6. Здравейте, искам да попитам за съвет, закарах Каризмата си ГДИ 1,8 97г. на диагностика понеже Чек-а светеше, от там техника ми каза, че имам проблем с бензиновата помпа - не правела нужното налягане, най-вероятно е така, защото при натискане на педала на газта има закъснение. Обясни ми, че е най-добре да я сменя. Искам да попитам след като я сменя, трябва ли да се прави някаква настройка? И да попитам за някаква сносна марка на помпа на цена от около 100 до 150лв. Благодаря предварително!
  7. Icomico

    Филтри

    Техника ми обясни, че освен горивния имало и други и незнае къде са, според него ниските обороти идвали от губенето на налягане! Каризмата ми е ГДИ 1,8 - 125коня, 97г! Ако можете да ми кажете нещо за тия филтри евала!
  8. Icomico

    Филтри

    Здравейте, имам проблем с оборотите на двигателя(ниски са), разхода на гориво, свети и Чек Енджин лампата! След като ходих на диагностика техника ми обясни, че освен основния горивен филтър имало и някакви други, които били хубаво да се сменят ( според него ) и по тоя начин ще ми се вдигне и налягането и оборотите ще влезнат в нормата. Къде и колко са тия филтри и какви пари могат да са? Номера на рамата е XMCLNDA2AWF034940!
  9. Здравейте! Аз съм от скоро във форума, от скоро имам и Каризма ГДИ 1,8 бензин! Искам да попитам какви накладки да си взема за Каризмата, отпред са дискови, а отзад са барабани! Не съм и много на "ти" с колите, така че, ако не се изразявам правилно моля да ме извините!
×
×
  • Създаване...