Премини към съдържание

izrotbg

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За izrotbg

  • Рожден ден 12/05/1987

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Интернет контакт

  • Skype
    izrotbg

izrotbg's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. izrotbg

    Търся си Галант

    Съгласен съм като цяло с тебе, но има доста по-качествени коли поне според мене ... смисал не че километрите които са въртени в 99% от колите са показателно но се пак и те си играят голяма роля ... иначе сам виждал и реални коли на 15 години които са на 100 000 реални!!! Всичко е наистина адски относително, но се пак предпочитам да не се плаша като погледна километража Благодаря ти за това, и аз сам го разглеждал като цяло и Немското мобиле ... но не мисля че си заслужава, като цяло цялата разправия
  2. izrotbg

    Търся си Галант

    Е и азточно понеже не искам да ми гинагласят километрите според моите предпочитания, препочитам просто да имам идея за техните такива споредпродавача, иначе отивам в първата автокъща и си си купувам поредния "уникат, каран от баба само до магазина", които е на 20 000... А иначе да прав си главно Италиански сам карал но чесно да ти кажа сам си доста доволен от повече ... се улучвам читавите, та не гледам скиптично на това, като др-те :good:
  3. izrotbg

    Търся си Галант

    И ти си прав до някаде но и не е точнотака савсем ... секи един двигател, ако ще и като писано яице да си я гледал и на 5000 километра масло да си сменял, на 250-300000 си иска основен ремонт ... като добавиш и горивата с които ги караме тука, цифрата намалява :Х А и много зависи дали е купувана от БГ или е внос .... ако е внос, дали някой си я е докарал за него (или са му я докарали) или просто я е харесал в някоя автокъща ... защото всички знаем как се въртят километражите като убезомели по автокъщите с "реалните километри"... И поради гореспоменатите причини не сам написал КМ към които се стремя, защото е доста относително ... но като цяло над 180000 гледам доста скиптично на километрите ... :icon_hmm:
  4. izrotbg

    Търся си Галант

    Да, но чесно казано километрите ме притесняват малко
  5. izrotbg

    Търся си Галант

    Е исках просто да разръчкам жаравата :icon_dance:
  6. izrotbg

    Търся си Галант

    Мммм да звучи добре ... но още ми е рано за такава кола :icon_blush: за момента ми трябва нещо по-земно :rolleyes:
  7. izrotbg

    Търся си Галант

    И какво никой ли няма да предложи нещо? :(
  8. izrotbg

    Търся си Галант

    Ами разгледах, да и имаше един, който май май отговаряше на почти всичко от гореспоменатите "предпочитания" но за мое съжеление е продаден вече :( :icon_crying:
  9. Здравейте колеги, Търся си Галантче, ако някой има кола отговаряща на по-долното описанир и има желание, нека ми пише или ми се обади. Та "перфектния галант" който търся е следния: 1) след 2000г. (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) 2) Бензин (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) но БЕЗ GDI, защото мисля да му сложа газчица (освен ако вече няма) 3) черен (препоръчително) 4) Ръчни скорости (препоръчително) 4) кожен черен салон (препоръчително) 5) шибидах/панорамен покрив (препоръчително) 6) Оптитронно табло (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) 7) ABS, traction, esp, авто полот, ХАЛОГЕНИ, КЛИМАТРОНИК, ЕЛ СТЪКЛА И ОГЛЕДАЛА. (нещата с главни букви са задължителни). 8) Лети джанти 16-17'(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) 9) Седан (препоръчително) 10) Регистриран (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) в София (препоръчително) 11) Цената да е до около 6000лв. (При желание може и бартер, че имам още 3 коли :icon_doh: ) 12) Без много забележки Това е май за сега, ако някой има подобна количка, нека ми пише или се обади на 0887846391////0878846391
×
×
  • Създаване...