Премини към съдържание

angel

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

angel's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги! Свалих таблото и смених радиаторчето на парното, оказа се, че е направено от някакъв подобен на алуминий метал.Вмагазините ми предлагаха радиаторче от каризми с десен волан , но то не стана защото разстоянието на щуцерите е различно и тръбичките са с друга форма. Много трудно намерих втора употреба, което струваше 100 лв.Снимах кутията в която е монтирано радиаторчето както и самото радиаторче.Снимките ще ги кача във форума.
  2. Проблема е, че аз не се наемам сам да го сваля, в събота ще пътувам за провинцията и там ще пробваме да го разглобим. Благодаря Ви за съветите!
  3. Здравейте колеги! Благодаря Ви за отзивите! Изолирах казанчето и така минах вече 2 000 км.и нямам никакъв проблем с мотора,та за това си мисля, че се е спукало от само себе си, а не защото мотора надува, но може и да не съм прав. Проверих по каталозите модела на мойто казанче съответства само с това на VOLVO S 40.
  4. Здравейте колеги. Имам каризма 1.9 дизел-96год.Вероятно ми е протекъл радиатора за парното, защото ми тече антифриз в купето.Проверих за нов радиатор цената е 400 лв.Може ли стария радиатор да се залепи или да търся втора употреба!
  5. angel

    проблем с оборотите

    Да ръчно ги включвам, но се чудя дали не е преправяна!
  6. angel

    проблем с оборотите

    Незнам дали е автоматична, но според Miroslav щом на ск.кутия пише F3 значи е авт.Ти какво мислиш?Почти 100% съм сигурен,че проблема не е в оборотомера, а в ск.кутия.
  7. angel

    проблем с оборотите

    Здравейте! Разгледах снимките и определено при мен оборотите са по - високи! Смятате ли че е възможно автоматична ск. кутия да е преправена и да е сложена на моята Каризма? И какво мога да направя оттук натам.
  8. angel

    проблем с оборотите

    Здравейте! Днес прегледах ск. кутия отново.Има емблема на рено! И пише: F3 EO6 SIMI 3.2985.01.11 Няма никакви други символи.
  9. angel

    проблем с оборотите

    Здравей DJ Tymbi! Номера на ск.кутия е F3 3.2985.01.11, а VIN - DA4ALNJFL6!
  10. angel

    проблем с оборотите

    Здравейте колеги!Благодаря Ви за проявения интерес към моя проблем,в събота ще ходя да сменям ангренажен ремък и ще помоля майстора ако той може да види този номер на ск.кутия, защото аз и представа си нямам как мога да го видя и ще ви пиша!
  11. angel

    проблем с оборотите

    Какво става колеги, никой ли няма идея какъв може да е проблема!
  12. Купих си Каризма 1.9 турбо дизел 96г.Имам един проблем.Ккогато съм на 5-та скорост със 90 км.оборотомера ми показва 3 000 оборота,а на 120 км.вече отива на 4000 оборота.Оборотомера смятам,че ми е верен ,но май скоростната кутия е сменяна.Назнам как мога да го установя.Благодаря Ви предварително.
×
×
  • Създаване...