Премини към съдържание

ror

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    самоков

ror's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. :D леле, вие сте ортодоксални привърженици на DOCH. За протокола:има 4G63 SOHC 2.0L -135 коня за Галант 93-97г., но това не означава, че ще сложа такъв. А и смятам да сложа АГУ, освен сега да не кажете, че 4G63 DOHC не е подходящ или нещо от сорта, както се изказа вече един майстор.
  2. Още съм в сферата на разузнаването преди да знам какво искам. А по темата, точно затова питам дали ще пасне 4G63 SOHC на стойките. Плюс това има и 16 клапанови SOHC но не знам каква мощност са. SOHC или DOCH зависи от цената за поддръжка.
  3. ror

    4g63 Sohc 16v

    Темата е малко стара, но понеже и аз се чудя какъв двигател да сложа на купе Eagle Talon 93г, SOHC или DOCH 4G63 ето още по темата. Извода от линка е: няма особенно значение SOHC или DOCH, а броя на клапаните. Почече клапани по-голяма мощност и по-добро изгаряне. За мен в случая е важно кой двигател SOHC или DOCH е по-евтин за поддръжка. А понеже ще слагам и АГУ има значение и тя.
  4. Колеги, и така ново 200. След като прочетох тазитема, да попитам има ли двигател 4G63 SOHC 8/16v за това купе. Нещо към едновалов ме дърпа, но не 4G37.
  5. Ето с какво се захващам. Под капака пълен хаос А някой да знае каква е тази модификация, що ли, до името на модела "Талон"? В гугъл не намирам нещо.
  6. нонер на рама вероятно: 4E3BS44R5NE146092 оригинален двигател за модела ES (Talon): атмосферен 2,0 L 135 к.с., Mitsubishi 4G63 DOHC или ESi - 2.0 L DOHC 2.0 L 420a (според ауто-дата, следователно няма начин да не влезне в коша а снимката ми е само тази
  7. Колега, може пък да съм попрочел малко и да не откривам ясна и недвусмислена информация по мойто питане. Най-малкото пък в мойта тема получих такава. Добре, че го има този сайт
  8. Какъв е тоя 6 болтов, може ли със заводски означения да го посочиш?
  9. Откривам два двигателя от Еклипс подходящи според мен за Игъла- 2.0 i 16V (D22A) (150 Hp) и 2000 GS 16V (145 Hp). Кой е по-читавия?
  10. ..все пак трябва да има фабрични показатели за двата вида? Едвали са еднакви, иначе какъв е смисъла?
  11. А каква разликата в разхода м/у карбутаторен и инжекционен двигател, че май се ориентирам към карбураторен. Нещо не ми се занимава с електроники, датчици и темподобни.
  12. Здравейте, нов съм във форума и по Мицубиши. Попадна ми едно купе в много добро състояние от Игъл Талън 93г. и мисля да му сложа двигател от Еклипс. Та въпроса ми е, колко би струвал двигател+скоростна в отлично състояние и с някаква гаранция? Предлагат ми за 1800лв с гаранция някаква, но ми се вижда много. А иначе купето на Игъла ми е без пари и е в супер състояние, но е спряно от движение и не знам колко ще струва да се регистрира на ново с нов двигател. Би ли си струвало въобще? Мерси предварително!
×
×
  • Създаване...