Премини към съдържание

jess

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

jess's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. jess

    Space Star 1.3 или 1.8 с АГУ

    Отказах се от Горубляне категорично вече! Мисля д презскоча до Дупница като имам време настоящата ми кола я купих от там на тъмнно ей така хареса ми и готово. Вече 5 години си се слушаме без фрапанти повреди само обичайте неща за смяна. а за АГУ- имам доверен майстор който ще я монтира и после подържа. От 10 години (от толкова съм и активен шофьор) само коли на газ карам и вече сама си правя дигностика кога за какво ми капризничи :D само дето не съм хванала отверките и гайчния ключ.
  2. jess

    Space Star 1.3 или 1.8 с АГУ

    хах и аз я гледах една сребриста сладурана с газ ... но до пловдив нямам време да отида казваш гледал си я не си заслужава така ли да разбирам?
  3. jess

    Space Star 1.3 или 1.8 с АГУ

    търся колега оглеждам се всеки ден по сайтовете :mitsu-smiley: тя с регистарция ще ми е по добре да я купя отколкото от джамбазите. Пък и после ще ми е по лесно да гоня някой с бухалката ако нещо не е наред :D :D за сега търсенето продължава явно съм и доста претенциозна все пак искам да знам за какво ще си дам парите не ги копая от никъде :icon_angel:
  4. jess

    Space Star 1.3 или 1.8 с АГУ

    Колата на старо си е стара кола все пак. кое ще се развали и кога е въпрос на късмет. За съжаление няма гаранция как е подържано возилото преди да стигне до нас. На мен от търговзите в Горубляне вече тотално ми се завива свят :icon_crying: май не са достатъчно огладнели :icon_angel: Някак не ми се връзва за една 10 годишна кола да искат по 5-6 к. Намерих една звездичка 1.6 2003 мисля беше - е все едно прасета хуни я бяха карали. Салона скъсан прогорен с цигара пластмасата надрана по вратите и таблото,фаровете мътни абе отчаях се :icon_blush: и цената 5000. Продължавам с оглеждането за сега колеги :icon_thumbup:
  5. jess

    Space Star 1.3 или 1.8 с АГУ

    Поздравления за колата разхода ме впачатли! В момента карам фиат 103кс 12/100 газ градско а багажник практически няма :icon_crying: това е основната причина да търся по-голям автомобил с приличен разход в града. В момента се двоумя между Space Star и Citroen Xsara и често казано съм като магаре на мост :D
  6. jess

    Space Star 1.3 или 1.8 с АГУ

    дизел - лично мнение че не е кола за жена не зная за подръжката как стоят нещата също така. :icon_blush: Не съм от кротките шофьори за съжаление , особено ме притеснява градския разход а извън града не карам често
  7. jess

    Space Star 1.3 или 1.8 с АГУ

    Благодаря за отговорите. Поразрових се доста и настина отзивите за 1.6 двигателя са най-добри. За съжаление из борсите наоколо намерих само една такава като цената беше 2на сравнено с 1.3 и 1.8 изглежда и търговците са запознати с предимствата. Това че на 1.8 не може да се слага газ го прочетох на няколко места - ще чета още докато намеря подплатено с обянения и факти :icon_angel:Иначе финансово на бензин няма да издържа в Софийските задръсвания.
  8. Здравейте, Като кандидат собственик на зведчика ,съм изправена пред дилемата за избора на мотор. Сприрам се на конкретния модел , поради надежност,сигурност и нормалните цени за подръжка не на последно място. Прочетох тук във форума ,че на 1.3 може спокойно да се монтира обикновена ГУ ,докато при 1.8 не съм наясно как стоят нещата? От друга страна 1.3 мотор за кола на тези години и с това купе ми се струва малък комбиниран с факта ГУ. При пробег над 200к особено , не е ли малко поизтормозен вече +включен климатик и натоварен багажник ? Основния въпрос ми е има ли голяма разлика между разхода на 2та мотора и 1.8 само с ГИ ли се разбират :rolleyes: До сега само италински и немски коли съм карала. т.е. нулев опит :mitsu-smiley: Благодаря на всики предварително за компетентно мнение.
×
×
  • Създаване...