Премини към съдържание

dephlector

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dephlector е написал

  1. bonevsy: на мен първото което ми препоръчаха за смяна беше карета на кардан. Но не беше само от тях. Може при теб само с това да се размине. Но - то е ясно - някой специалист трябва да погледне и да постави диагноза. Dj Tymbi: Ами ще чакам още 2-3 седмици и ще видим какво ще правя после, че така не може да се кара тая машина.
  2. Веригата я гледаха и е добре. Това бумтене си го има откакто автомобила е мой (значи от около 3 месеца), незнам как се е появило. Благодаря за отговорите. Dj Tymbi така или иначе я е гледал и той ще я прави, така че сигурно най-добре знае, но все пак исках да събера още малко мнения, никога не са излишни.
  3. Здравейте, Скоро се сдобих с въпросното Паджеро, много добра машина, но има един проблем, който е в процес на отстраняване. Все пак понеже още диагнозата не е сигурна, реших да пусна един въпрос и тук. Симптоми: Чува се звук като избумтяване при натискане на съединител, отпускане на съединител, понякога и при смяна на предавката (т.е. за всяка смяна на скорост се чуват 2-3 избумтявания). Отвън се чува по-скоро като чаткане. Подобен звук се чува и по време на движение, при рязко натискане или отпускане на газта (без да се пипа съединител и скоростен лост) Звукът се чува и на задно и на 4х4. Ако се работи мноооого плавно със съединителя и скоростния лост не се чува този звук (но така смяна на предавка ми отнема около 5 сек.). Когато съм на 4х4 звукът е малко по-слаб и успявам по-лесно да превключа без да се чуе. Карета и тампони съм сменил, ефект няма. Всичко по задвижването на колата си работи, всички режими на супер селекта се включват без проблеми. Моля, ако някой е имал подобен проблем да помага Поздрави
×
×
  • Създаване...