Премини към съдържание

dan

Потребител
  • От него общо

    231
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от dan

  1. Ако няма да го правиш веднага, добре е да го залепиш с тиксо (да не влиза вода) защото при замръзване, разширява дупката и става пукнатина, която пък се удължава с времето. При мен от дупка стана пукнатина, разшири се и най-накрая смених цялото стъкло.

  2. В крайна сметка дълготрайността на окачването (в частност - носачите) зависи и от това как и къде (по какви пътища) се кара колата! За пътищата в България, поне при мен - на около 2 - 3 години се обаждат по един или няколко носача!

  3. Здравейте, имам следният въпрос - компресора на климатика на Аутлендър2 бензин 2.4, 2008 г. на кои още модели на марката се слага (освен, че се слага и на Ситроен Ц-кросър и Пежо 4007? Защото търся такъв, но не мога да намеря. Доколкото разбрах се различават тези за дизелов ДВГ и за бензин.

  4. Здравейте, търся Mitsubishi Outlander от втората генерация (2007-2013 г.)

    бензин, с ръчна скоростна кутия, седем местна, ако има законна газова уредба и теглич ще е още по-добре. За предпочитане да бъде със светъл цвят.

  5. И аз не знам точно наименованията на носещите елементи в многораменните окачвания и пиша това, което ми каже майстора. mario64, така е - стават грешки, затова ти изпратих и снимки, но според майстора това си е носач, а не щанга.

    dreadx, пиши на Реконструктор, защото точно такъв носач ми беше намерил, но се оказа, че не това търся.

  6. И при мен колата люлееше и замяташе, и аз си мислех, че това е нормално. Но, когато смениха задните амортисьори, вече я усещах несвойствено (сравнено с до онзи момент) стабилна. :)

  7. И аз имам подобен проблем след палене, като тръгна - докато не е загрял двигателя, има такъв момент (от време на време) - и да давам газ, няма никой, а колата аха, аха да загасне. По едно време се отпуши и тръгва. Като загрее - няма никакъв проблем ?!?

×
×
  • Създаване...