Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

dan

Потребител
  • От него общо

    231
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dan е написал

  1. Здравейте, търся скоростна кутия за Outlander II 2008 г. 2,4 бензин или само 5-та предавка - муфа+зъбно колело.
  2. Ако няма да го правиш веднага, добре е да го залепиш с тиксо (да не влиза вода) защото при замръзване, разширява дупката и става пукнатина, която пък се удължава с времето. При мен от дупка стана пукнатина, разшири се и най-накрая смених цялото стъкло.
  3. dan

    Въпрос за носач

    В крайна сметка дълготрайността на окачването (в частност - носачите) зависи и от това как и къде (по какви пътища) се кара колата! За пътищата в България, поне при мен - на около 2 - 3 години се обаждат по един или няколко носача!
  4. Изобщо не се включваше климатика, така ли? Защото при мен се включва и след 1-2 секунди - спира, после пак същото. Намерих друг компресор в комплект със съединител, същата история ... ?!?!?
  5. Здравейте, имам следният въпрос - компресора на климатика на Аутлендър2 бензин 2.4, 2008 г. на кои още модели на марката се слага (освен, че се слага и на Ситроен Ц-кросър и Пежо 4007? Защото търся такъв, но не мога да намеря. Доколкото разбрах се различават тези за дизелов ДВГ и за бензин.
  6. Нова цена на стопа - 40 лв.
  7. Двигател - намерен, темата е за триене.
  8. Търся V6 двигател за Галант 2.5 За връзка - пишете На Л.С.
  9. Здравейте, търся Mitsubishi Outlander от втората генерация (2007-2013 г.) бензин, с ръчна скоростна кутия, седем местна, ако има законна газова уредба и теглич ще е още по-добре. За предпочитане да бъде със светъл цвят.
  10. Добавям и десен мигач за митсубиши галант (1997-2000) - само пластмасите, без фасунга и крушка - 12 лв.
  11. И аз не знам точно наименованията на носещите елементи в многораменните окачвания и пиша това, което ми каже майстора. mario64, така е - стават грешки, затова ти изпратих и снимки, но според майстора това си е носач, а не щанга. dreadx, пиши на Реконструктор, защото точно такъв носач ми беше намерил, но се оказа, че не това търся.
  12. Оказа се, че това което търся е заден долен десен прав носач, а не заден горен десен.
  13. Търся заден десен горен носач за Галант 1997-2002. За предпочитане нов, в краен случай втора употреба.
  14. Продавам десен стоп за митсубиши галант 1997 - 2000 г. цена - 55 лв.
  15. Търся предни мигачи бели за Галант 97-2002 г. (Може и само стъклата т.е. пластмасите, рефлектора и крушката не е задължително да ги има).
  16. dan

    Избор на газов инжекцион

    А, те как бяха наредени преди това?
  17. За много години, живи и здрави!
  18. Намерен изгодно още същият ден, благодарение на колегата mdm. Весели празници.
  19. Търся алтернатор за Галант с двигател V6 2,5.
  20. Писмото заедно със снимките може да се препрати директно към КЗП.
  21. dan

    Galant EA2A

    И при мен колата люлееше и замяташе, и аз си мислех, че това е нормално. Но, когато смениха задните амортисьори, вече я усещах несвойствено (сравнено с до онзи момент) стабилна.
  22. dan

    Датчик ли е това..

    И аз имам подобен проблем след палене, като тръгна - докато не е загрял двигателя, има такъв момент (от време на време) - и да давам газ, няма никой, а колата аха, аха да загасне. По едно време се отпуши и тръгва. Като загрее - няма никакъв проблем ?!?
  23. Аз имам Sony Aqua и съм доволен от телефончето. И гледам да не го ъпдейтвам, защото не рядко производителите умишлено слагат тежки обновявания, за да принудят потребителите да си купят новия модел телефон.
×
×
  • Създаване...