Премини към съдържание

a4oni

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

a4oni's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Не съм я карал в сервиза. Много работа, има отпускари и съм по цял ден зает. Ще чакам отпуската и тогава ще се заема с проблема. На жена ми не и прави изобщо впечатление, че управлението на музиката от волана не работи. Слуша само една станция, даже и СД-то не ползва. Поздрави!
  2. a4oni

    Колт 2004г 1,3 - 95кс

    Благодаря,това е което ми направи впечатление. Сравнявам я с колата която карам аз - Лагуна2. Разликата е огромна в полза на Лагуната, а парите са същите!? Предишната кола на жена ми - Корса С 2002г, също е по-тиха и возията е по-добра.Ще трябва май да сменям джантите. Другото което ми прави впечатление - централният дисплей при максимална яркост, почти не се вижда през деня. Замислил съм да обезшумявам двигателя и предната част на купето с микропореста гума. Забеляэах, че капака над двигателя има мотажни отвори за клипсове. Явно се слага шумоизолация при дизеловите двигатели. Четох, че са доста шумни.
  3. Клаксона работи, не светят никакви лампи на арматурното табло. Ще се наложи май да я карам в сервиза.
  4. a4oni

    Колт 2004г 1,3 - 95кс

    Взех колта за 7600лв. Направих пълно обслужване в Ратола сервиз - Пловдив. Оказа се, че освен филтрите и маслото няма какво друго да се сменя.Понеже четох за меките дискове на предните спирачки във форума, смених дисковете и накладките. Направихме круиз до Бургас. Като цяло съм доволен. Колата е за жена ми.Какво не ми харесва - шумен двигател, много къси скорости и липса на шеста предавка, друса и то доста/16 цолови джанти,гуми 205х45х16/-намалих малко налягането в гумите, но без ефект.Разход като лева на 100км в градсо и извънградско - висок. Видимост от шофьорското място - много лоша, наложи се да монтирам парктроник. Много трудно намерих чистачки за смяна - три различни размера. Обикалях половин ден и накрая намерих в Кауфланд!? Много голямо предно стъкло, пече много и блести - отразява се арматурното табло в стъклото и доста пречи. Красива кола, добре изглежда, нелоша возия, става за градско и извънградско.
  5. a4oni

    Код за радиото на Колт

    Оказа се, че Колта няма код за радиото. Днес смених акумулатора и радиото си работи без проблем.На тези, на които им предстои смяна на акумулатор да не се притесняват.
  6. Управлението на радиото от волана на моменти се губи и появява. Прави ми впечатление, че се появява при завъртане на волана наляво или надясно и при изправяне се губи. Ако на някой от колегите се е случвало нещо подобно, моля да сподели. Благодаря предварително!
  7. Здравейте колеги! Колт 1,3 2004г. Прочетох ръководството за експлоатация и не видях никъде да се споменава за код на радиото. Имат ли тези модели код и къде да го търся? Благодаря на всички отзовали се!
  8. a4oni

    Колт 2004г 1,3 - 95кс

    Благодаря колеги! Много сте отзивчиви в този форум.Разгледах темите и се насочих за обслужването към Ратола сервиз Пловдив - на Цариградско шосе. Поздрави на всички!
  9. Здравейте!Капарирах Колт 2004г 1,3 мотор-95кс/бензин-122000км/.Този двигател с ангренажна верига или с ремък е? Ако е с ремък, сменят ли се задължително ролки, обтегач и водна помпа? Освен маслото и филтрите, какво друго трябва да погледна при обслужването? Предните амортисьори са в ред, задните ги пропуснах.Проблемно ли е окачването при този модел? Благодаря предварително на всички отзовали се!
×
×
  • Създаване...