Премини към съдържание

Капитана

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Капитана

  1. Моят Vin e XMCLNDA2A1F001107,ако е възможно да ми кажете каде се намира моя филър ? Днес се помъчих да изкарам помпата на резервоара, но не успях да развия пластмасовия пръстен... съответно не успях да видя дали имам филтър там( този с номер MR911602). Ta въпросите са ми два- каде се намира моя горивен филтър и как да изкарам помпата( да развия черния пластмасов пръстен който я държи) ??

  2. Здравейте колеги :) Аз също искам да подменя моя филтър, но като погледнах тук http://catalog.gt-parts.ru/?st=70&l=b3A9PXx8bWFya2V0PT1ldXJvfHxleD09fHxtYz09N0FRfHxzbT09REEyQXx8Y2M9PUxOWENMNnx8a2V5PT0xM3x8c2JnPT0wMjB8fHBjPT01NjI1N1J8fHA3MD09MQ%3D%3D не ми стана ясно отново каде е тоя фултър на моята кола ?!??! Затова пускам номера на рамата и ще ви помоля за помощ : № XMCLNDA2A1F001107

  3. ......или е имала добавка, или е влизала вода, най често през отдушника.....

     

     

    Ясноо , бл;агодаря :))) А тоя отдушник има ли ннещо като уплътнение да предотвратява това влизане на вода през него ??? а иначе съм планирал това масло да го сменя към 50 000 пак, тъй като от старото е останало нещо и е влошило леко качеството на новото :)

  4. Аз също смених маслото на моята ск, кутия и сложих Тотал 75w90 тъй като съм с 1.8 ГДИ 122кс, но въпроса ми е за цвета на маслото което източих. То беше с тъмно кафяв цвят и по-гъстичко от новото което налях и също така имаше неприятна миризма на нещо което е вкиснало, та въпросите ми са :

    1. Цвета нормален ли е и дали се дължи на сложена добавка при предишна смяна ??

    2.преди смяната имах проблем с пристъргване при влизане на 3-та скорост , а сега имам трудности при влизането на 2-ра , някакви идеи за този проблем ???

  5. Здравейте колеги, аз също имам този проблем и днес колата тотално ме "предаде". Досега само в разширитения съд се образуваше нещо подобно на грес и само го почиствах, съответно доливах и антифриз след това тъй като намаляваше с около 300-400 мл , а маслото се губеше със същтото количество между двете смени. Но днес колата просто загря изведнъж и изхвърли антрифриза и има сериозен теч някаде около маслениоя филтър, което според мен си е сериозен проблен. та някой има ли идея какъв е проблема, защото не мога да я паля в това състояние , за да не стане по-голяма щетата. Модела е каризма 1.8 ГДИ 2001 XMCLNDA2A1F001107 вин номер.

  6. По-скоро проблемът е в дисплея на борд компютъра. И аз не съм с оригиналното радио, но всичко си работи. Само температурата нещо е проблемна.

     

     

    В такъв случай или дисплея не работи или пък при монтажа на СД player-а не са свързали някой кабел за захранване и затова да не работи, за което аз силно се надявам :-) А колкото до показателите не ми е толкова голям проблем съига да си работи и свети там, щом го има като екстра да си я позлзвам :) А за температурата знам че и на други марки автомобили не измерват вярно точно тоя показател.

  7. Купих си каризма и дистанционното не работи , при покупката батериите бяха изтощени и не забелязах тоя проблем, но сега след като ги смених и зачистих бутончета и платката би трябвало да работи. НО не стана така , червената светлинка на ключодържателя си свети силно при натиск на бутона , но заключване или отключване няма , колата не реагира на дистанционното. Възможно ли е да не е на тази кола или пък след смяната на батериите трябва нещо да се ресет-не за да засича устрйството.

  8. Ами виж го това копче, виж и отдолу на буксата - като не е натиснато трябва да има към 12V на един от проводниците. Ако няма и бутона е наред на платката трябва да има два малко по-големи транзистора - вижте ги дали са OK и дали няма някоя повредена пътечка. Виж и ел.схемите във Workshop Manual-а.

    Ами явно става въпрос за проблем в платката тъй като след 2 проверка на копчето , като го натисна и след това пробвам да сваля задните стъкла от главния панел , те не се свалят, така че до няква степен работи тая платка :Д Аз пак ще видя някой техника да ми замери напрежението както казахте на буксата и да видим откаде идва проблема.

  9. Тоя борд-компютър работи ли изобщо без оригинално СД, защото аз си имам сложено друго на Сони и на дисплея нищо не се изписва , нито часовник нито градуси все едно не работи. Та това заради факта че не съм с оригинално СД ли е или си е проблем с борд-компютъра??? Колата е 1.8 ГДИ 2002 :)

  10. Здравейте колеги, преди седмица си купих Каризма 2002 елеганс и имам следния проблем: панела на шофиорската врата си работи, но останалите копчета по останалите 3 врати не. Отворих и почистих панела и всички копчета но отново не работят, съмнявам се в копчето, което заключва стъклата. Проверих и всички бушони в колата ,но всико там е ОК та ако може някой да сподели решение ще съм много благодарен. :)

×
×
  • Създаване...