Премини към съдържание

Gambareh

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Gambareh е написал

  1. Искам да благодаря на eXistenZ за помощта и за това, че не си е изхвърлил стария компресор , клапана от него работи Темата може да се затвори.
  2. Карам Галант 97, 2.0 бензин, и имам следния проблем с компресора(малко почвам като член на анонимните алкохолици ). Вчера бях в сервиз, този който се намира в кв. Красна Поляна,бул. Никола Мушанов(много отзивчиви ), казаха, че клапана(който изхвърля маслото с фреона), който е в компресора е отворил и е останал отворен, но няма номер на част и не могат да го намерят, а и май не се продава. Момчето каза да си търся такъв клапан от някой с мицубиши с развален компресор. Много ще съм благодарен, ако някой не си е изхвърлил разваления компресор , от София съм.
  3. Здравейте, От 5 години имам Галант и съм изключително довелен от него . Обаче сега се налага да сменям и двете лагер-главини(предни). Въпросът ми е мога ли от БГ да си купя оригинални KOYO (прочетох няколко поста по-нагоре, че колегата си е купил койо, но май не беше много доволен) и каква им е цената. Колата ми е Галант 1997г. 2.0 бензин, 136кс. номера на двигателя е 4G63TT6653. И ако може да ми кажете номера на тази лагер-главина благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...