Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

road666

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

road666's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Честито за Outlander-a и със здраве да си го караш :icon_clap: .Идеята ми за праговете (степенките) е да пазят автомобила от страни да не се надраска някъде (незнам при вас как е,но ние доста караме и оф-роуд ),в такъв смисал мисля че не са само декоративни.А при високите нива може би тези сиви декоративни елементи в някаква степен да имат и защитна функция.Това което казваш за пъргавината ме радва,аз все си мисля,че ще е тромав Outlander-а с този мотор,но дано да не съм прав.Като гледам алтернативите в класа на Outlander ,поне за мен се класира убедително на 1-ва позиция и се надявам след 1-2 месеца да имам преки впечатления :icon_blush: .
  2. Предполагам,че Outlandera е по надежден от Grand Vitara.Просто за момента не съм пробвал Outlandera за да мога да направя съпоставка (Grand Vitara за 5 години и почти 150 000 км,освен стандартното обслужване и е сменяно едно уплътнение от което течеше масло,2 пъти нещо по климатика и релсите на прозореца на шофьорската врата,и една крушка на габарита,(тези неща си ги оправиха гаранционно).По този повод си мисля,че е автомобила не е зле,но се надявам Outlandera да е по надежден :icon_blush: и принципно Outlandera ми е по присърце. Новата Grand Vitara има ESP и TC,но не виждам каква ще е връзката с износването на накладките. :icon_hmm: Интересно какво би било чувството като се качиш от автомобил с V6 бензинов мотор 150 коня,на 4 цилиндров DI-D 140 коня.Разликата дано не е осезаема.
  3. Вчера посетих отново Балкан Стар,там ми споделиха че двигателя не е лош,дори ми казаха,че има и чип за този двигател,който повишава мощността от 140 к.с. на 167 к.с.Това пряко рефлектира върху ускорението,доускорението и максималната скорост,но разхода на гориво също се повишава с малко.Монтажа на чипът не пречи на гаранцията (ако е монтиран в Балкан Стар).Цената на чипа е около 2900 лв. :icon_hmm: .А цената за сервизно обслужване на маслата и филтрите е около 300 лв.,както колегата написа през 15000 км.Навигационната система,която включва и ДВД плейър струва 8700лв.Не можах да разбера каква е цената на страничните прагове (степенки),които се монтират опционално,но ако някой има предастава може да сподели.Парктроник системата за отзад струва 560 лв. (с монтаж в Балкан Стар),предполагам че отпред също ще е около тази цена. П.С. Ако намерите интересен видео материал за Mitsubishi Outlander 2007 в интернет,може да постнете някой линк.Предполагам,че ще интересно да го гледаме.
  4. Съжелявам че се повтарям,но някой ще каже ли например колко струва в Балкан Стар да се смени маслото и филтрите на Outlander-a и през колко километра се извършва подобно сервизиране. ( за справка на Grand Vitara около 150 лв през 10 000 км,на Mercedes-Benz C-class е 600 лв.,когато покаже компютъра като от тези 600 лв. 300 лв. са за труд :help: ).При Outlander-a 300 лв. ли се плаща за труд за да се смени маслото.
  5. Здравейте! Аз също съм нов във форума. В случая ми беше интересно да разгледам отзивите за новият Outlander.Баща ми кара Suzuki Grand Vitara модел 99год.,но вече му остаря и иска да го смени с новата Grand Vitara,а аз в този ред на мисли му предложих да си купи Outlander.Outlander е с по-високо оборудване,а в пред вид това,че е 7 местен като се върне ДДС-то цената би излезнала същата.Като чета за двигателя,който се предлага в момента,някак си чувството в мен,че автомобила е връх в този сегмент започна да стихва.Много бих се радвал,ако тук напише мнение човек,който вече го е купил и го кара,а не просто на тест драйв да го е опитал.Тест драйв и реално каране за мен са доста различни неща.Специално за навигационната система в Балкан Стар София питах преди седмица и ми споменаха цифрата около 8 000 лв. (опционално се предлага),но мислех че това означава не само навигация,ами включена и телевизиа и да може да се гледат ДВД филми.При Сузуки цената на тази система с тъчскриин дисплей е също около 8000 лв.,така че може би е нормална цената.Много се интересувам,колко се харчи за сервизиране на Outlander-а,Балкан Стар знам,че скъпо вземат за сервизиране поне при Мерцедесите.На Suzuki сме свикнали с цените,но при Outlander да не се окаже че трябва да се плаща двойно тройно и четворно. П.С. Някой може ли да даде линк на каталога с аксесоарите или опционалното оборудване.
×
×
  • Създаване...