Премини към съдържание

Dimon

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Dimon

  1. Koй ти каза , че не съм в БГ ? Всъщност какво значение има кой къде е ? Сега и аз ли трябва да обяснявам къде и какво имам и да вадим нотариални актове ? Не стоиш сериозно с това отношение и от тона ти лъха точно комплексарщина, в каквато се опитваш да обвиниш мен...Когато започнеш да преценяваш хората по това, не какво карат или къде живеят, може и да ти обърне някой внимание като личност, а не като собственик на нов автомобил, каквото изглежда се опитваш да привлечеш...или просто по-стар български обичай си решил, че новият автомобил увеличава размера на мъжествеността...Със здраве , по-спокойно и без излишни нерви... Животът е един и трябва да се живее пълноценно и позитивно, за да имаме време да се радваме на инвестициите си, а не да хабим сили да поучаваме хората къде и какво могат да пишат по форумите. :)

     

    NO COMMENT!

    Нямам никакво желание да се упражнявам в риторика с примати. Нито нотариални актове ще си меря, нито ще карам техните коли, нито те моите, нито оная работа ще си меря с тях. Влизайки в този форум се надявах, че ще намеря любопитна информация и общение с хора притежаващи Lancer-и, а не да чета бълвочите на философи-"некомплексари".

    Абе, бегай да играеш - келеш! Който иска да ви чете прозренията. И можете (понеже, ти само си клакьор) да не си правите труда да отговаряте. Няма ме повече в този форум. Има чужди, пълни с информация и "празни" от към идиоти.

    На свестните момчета във форума - привет и уважение по пътищата!

     

    Край! Търпях ви вече достатъчно!

  2. Факт !

     

     

    Също факт !

     

    Има подобна форма на "каско" в доста държави при автомобили в следгаранционен етап, като има и опция с удължаване на гаранцията.

     

     

     

    Хахаха, нали се сещаш , че нито един от тези инвеститори не кара Лансер и най-вероятно броят им е едноцифрено число като цяло...

     

    Защо? Ти Lancer ли караш ? И знаеш инвеститорите, колко са и какви коли карат? Ами, аз съм от инвеститорите, имащи къща на егейски остров, които карат Lancer. И не сме едноцифрено число. Вие с Аgа сте едноцифреното число в този форум. Абе, защо не пишете в BMW и АUDI, инвеститорските форуми? Какво сте се хванали с Лансер? Не ви харесва - ОК, не карате такива - ОК. Е...ама всички не може да са "умни" колкото вас.....а да, вие не сте в България -факт. ФАКТ е, че някои тъпанари, понеже не живеят в България се мислят на много умни, но също така е и ФАКТ, че не е така.

    Не ти ли омръзна да суфлираш на Аga? Тoва е форум за Lancer. Тук хората трябва да си споделят за любимата марка, а не да четат комплексарски изказвания.

  3. Интересното е, че другите спорят с мен, подиграват се с избора ми, обиждат дори, правят психоанализа, ... сякаш аз съм виновен за това че една кола е такава или онакава! Даже обяснявам че колата на практика не е моя и че съм я наел един вид, то се почнаха егати нападките. Даже не знам какво толкова се е случило. Убеждават те, че изборът ти, за който само ти си си отговорен, е селски, комплекси, била трошка, уххаха, оххаха, боклук... ами това се характеризира с една дума - ПРОСТОТИЯ. Аз да съм казал нещо лошо за Мицубиши което да е от зоната на фолклора - не, писал съм че е ПО–скъпо гаранционно обслужване от еди какво си (тук влизат цял друг куп марки, кои хубави кои не), че имат лоши спирачки, че губят цена доста, че дилърите поне при мен са дървета, и така. Нещо измислено? Не, добре познати факти. Също съм споменал че нямам опит с новата кола, марка, финансиране и прочие. Егати много сте зле именно тези които нападате човек просто заради едно изделие, което не е нищо повече от донмакинска вещ като хладилник и пералня. за какво си губя и аз времето...

    Е..., не се спираш бе човек. Разбрахме всичко това, благодаря че ни отвори разума. Никой не те обижда, поне аз не съм! БРАВО за избора ти. И ако имаш да казваш нещо по темата Лансер бензин/дизел, CVT/МТ - пиши, ако не - иди пий една студена вода, успокой се...съгласихме се с тебе. Ако искаш друга тема - отвори си. Хайде със здраве!

  4. Ми идва ни мерак да си пишем, и то хубави неща и то за Мицубиши. Тя темата е толкова тривиална и полемична, че няма накъде.

    Трябват си нови по-интересни теми:

     

    Кеш vs Лизинг vs Заем

    Тотални разходи (кеш аут тотал) на даден модел

    Малка vs Голяма

    "Коя кола наистина ми е необходима"

     

    :)

     

    дизел или бензин е една безкрайно тъпа тема

    Къде са наистина модераторите?

    Тя, темата беше Lancer - бензин/дизел, МТ/CVT? Ако ти е тъпа не пиши. Но пък така разбрахме, че BMW на лизинг е най-добрия и правилен вариант. Браво на умните, направили такъв избор! Не е необходимо повече да ни открехваш, колко сме се объркали с избора да си купим ново Митсубиши. Форума тук е за Лансер. Нека, ние заблудилите се да си споделяме мнението относно нашите автомобили. А ти, ако искаш отвори тема за най-добрия избор, направен от тебе и на когото му е интересно да чете. Моля те, не ни натоварвай повече. Добре, сподели за избора си, разбрахме те, но защо упорито продължаваш да ни убеждаваш в правотата ти. Още повече не виждам някой сериозно да спори с тебе.

    Сполай ти за акъла!

  5. Да споделя опит, ако може. Обикалям дистрибутори от 5 години. Винаги съм карал "нови" коли. Последната преди Лансера ме изненада, не мислех, че ще я карам повиче от 2-3 години. А се получи повече от 10. За марка няма да говоря за да не буня духове. Дизел ТDi, абсолютната семейна, надежна, иономична кола. Казвам го за да избегна "демагогии". Никакви глупости за скъпа поддръжка и т.н., т. н. Преди година аналогичния модел Bmw 318 с аналогични характеристики и екстри струваше 70 х. Срещу 50 х. за Лансер 1.8. Е, гроздето не е кисело, ако някой така си мисли. Въпрос на прагматичност.

  6. Не искам да правя сравнения, защото там цените са други, второ начина на живот също. Отделно тук също излиза оферта да си вземеш кола на лизинг, защото не плащаш МОТ и още някои неща. Просто в различните страни, нещата стоят по различен начин. В БГ е различно и имам много познати, които си купиха колите от германия на лизинг, защото е по-евтино. Имам и приятели, които карат коли за стотици хиляди левове, но под наем за дълъг период и според обясненията им, така е много по-изгодно отколкото да притежават колата, не мислят за нищо и постояно се наслаждават на последен модел автомобил. :)

    A както казах и по-напред в темата, за мен истината е друга и аз предпочитам пазара на употребявани автомобили като става въпрос за БГ.

  7. Здравейте,

    темата ме провокира да се регистрирам във форума. От една година съм собственик на Lancer X 1.8 CVT Instyle. Явно колегата с BMW си избива комплексите. Ако иска, нека се хвали за добрия си избор в BMW клуб. Аз за 50 х.лв. предпочетох Mitsubishi и мисля, имам аргументи за това. Нямам нужда да се обяснявам с някого, че съм си купил най-хубавия автомобил. Всеки има право на избор. Нека си кара BMW-то със здраве и да не ни обяснява какви сме балъци щом не сме си купили BMW-та.

    Иначе от известно време чета във форума. Много сте готини! Харесва ми, че тук не се избиват комплекси, както в други форуми.

×
×
  • Създаване...