Премини към съдържание

Цанев

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Габрово

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star

Цанев's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Честито на мен, звездичката вече не гасне и си поддържа обороти (пу-пу) и то стана не след по-дълго каране, а я закачиха на компютър и й смениха някакъв изгорял бушон на дисплея, който не светеше. Това си го пое продавача както беше обещал. Та изчистили са й някакви грешки, и аз не разбирам, ама важното е да върви и да не създава повече проблеми. Обаче не иска да запамети часа. Освен това прочетох тук, че настройките за отчитане на разхода на гориво се правели от аудиото (оригиналното си е) и това не знаем как, ама сигурно има начин. Сега отчита среден разход предполагам. Ще трябва да се поровим.
  2. Продължава да, защото за сега се возя само до работа и обратно вечер и не ми отнема много време. Дразнещо е много и не знам кога ще я "изпънем" на по-дълъг път, че да се оправи. Освен това се очертава пълно обслужване и ни се искаше да знаем с колко средства да се подготвим ако някой скоро го е правил и от къде най-добре да се поръчват.
  3. Благодаря за мнението. Взех да се съгласявам и да си го обяснявам с женския си акъл.
  4. Благодаря за съвета Светле! След като доста разпитах и патили май това ще е разрешението. В събота ще направим една извънградска разходка, че през седмицата няма време. До скоро!
  5. Здравейте на всички във форума. И ние вчера се сдобихме със "звездичка" (допада ми как всички го наричат). Ще кача снимки на красавицата по-късно. Бързам да се регистрирам, за да изпреваря мъжа ми и да споделя един проблем. Случи се на мен, тъй като колата аз ще си я карам повече. Като стигна до работа, когато е позагряла вече, й падат оборотите до такава степен, че сама изгасва на свободна, а като е студена пък ги държи високи. Освен това не й работи дисплея, но продавача обеща да си го оправи за негова сметка като се върне от Италия след 4-5 дни. Ех, не можахме да й се порадваме и трябва да започваме с консултациите и ядовете. А колата е супер - 2000 г., двигател 1.3, бензин, всички екстрички, за които човек може да се сети. Попрочетох това-онова из форума и виждам, че и други са срещали подобен проблем, но нали съм жена и не разбирам много (пък и съм на работа и нямам много време да чета), дали някой може да каже точно и конкретно какво трябва да се направи в случая и от какво може да е проблема, че ми се иска да се обичаме с мицубишенцето доста време. Ако ви трябва още информация за колата, за да ми дадете съвет моля кажете. Сигурно е постояла доста време преди да й закачат акумулатор ако това има връзка, не знам, чета за някакви грешки, ама кога се натрупват и защо и как се чистят.... това дали е разрешение. Моля помогнете!
×
×
  • Създаване...