Премини към съдържание

chopper1969

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Провадия

chopper1969's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. chopper1969

    Здравейте!

    :icon_doh: Не бях си поглеждал темата няколко дена...голяма битка сте си спретнали по повод двигателите :icon_box: Нека поясня нещо: Кола ще търся след около 2-3 месеца (за тези който ми предложиха вече свойте) За сега проучвам цените, предимствата и недостатъците на модела който ми харесва. Газ няма да си сложа със сигурност...аз карам сравнително малко...по около 10 000 годищно така че самата стойност на газовата уредба ще я избивам няколко години :D Карам на бензин и то толкова колкото ми позволява джоба. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против хората каращи на газ...просто това не е моето гориво ;)Имам един въпрос по повод нещо което ме озадачи...защо толкова много се оплакват от скоростните кутий...кое им се чупи...скъп ли е ремонта след това?...не се плаша от евентуален ремонт на двигател , трансмисия или ходова част...имам си много добър майстор който ми е и личен приятел, отраснали сме заедно...и човекът е факир...вече 15 години само той ми пипа колите ;) повече ме притеснява че Галанта гние...много се изненадах че няма галванично покритие като повечето модели след 95г. Как е възможно да се изложат така жълтите братя..даже едно ауди В4 не ръждясва дори да е остъргано до ламарина :icon_crying:
  2. chopper1969

    Здравейте!

    Ако си бил с тъмносин Галант и си излизал от магазин "Лидъл"...със сигурност съм те видял...доса го зяпах този хубавец :icon_thumbup:
  3. chopper1969

    Здравейте!

    Здравейте! Чисто нов съм във форума Смятам да си купя Галант след 1999г. Незнам точно каква серия е, и още не съм влязал в час както се казва Всичките ми коли до сега са били японски (сега съм с Хонда) но никога не съм имал Мицубиши, и съответно си нямам понятие кой двигатели са най-надеждни. Интересувам се само от бензиновите и нямам желание за газова уредба...така че информацията която търся е само за оригиналното заводско изпълнение на автомобила Кой двигатели са най-надеждни? Виждам че има 4 и 6 цилиндрови в обявите с около 137(приблизително) и 150 к/с. Споделете свойте впечатления, цена на консумативи, някакъв среден разход на различните вдигатели (приблизително разбира се)Дайте ми съвети. Не ме разбирайте погрешно...не съм като скакалец който скача от марка на марка (имал съм Нисан и Хонда...оп...излъгах...имах и Ауди90 между тях...но няма да се върна към немска кола повече )) Просто Хондата която карам е вече за смяна..а другата която съм си харесал не ми е по джоба (8000лв.) и се ориентирах към Галант защото винаги ме е карала да настръхвам маската му отпред ))
×
×
  • Създаване...