Премини към съдържание

dobrev

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    wiena

dobrev's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. dobrev

    Грекшки 56 и 58

    Благодаря ти Милене за информацията.При всички положения ще се видим лятото като си дойда, само живот и здраве да е. Колкото до цената в сервиза не съм запознат, но при всички положения ще е повече от колата - подарък ми е. Днес питах за бензина и собственика ми каза, че никога не е свършвал. Благодаря още веднъж!
  2. dobrev

    Грекшки 56 и 58

    И аз незнам от къде да започна.Тази кола е стояла 2 години в една автокъща.Нямаше много бензин като я взех ,знам ли може и да е свършвал бензина. Оборотите и ходят нагоре надолу ,най вероятно е нямала батерия.И те като мен неса знаели преди да вляза в този форум и ги увеличили в от болчето на клапата така че и то е разцентрено.Тя си е за пловдив направо за доктора ,дано изкара до август.Другия вариан е да я карам в митсубиши.Проблема е че не и пасват газовете и не мога да я регистрирам и незнам дали е катализатор или от тези грешки . Благодаря Ви ! Като я закарам в сервиза на митсубиши ще пиша какво е било и какво са направили.
  3. dobrev

    Грекшки 56 и 58

    Благодаря,Ви . и аз разбирам че в Пловдив е най-добре но мие малко далечко сасега.Незнам какво да напраавя дали да си купя нов сензор и да го сменя да видя какво ще стане.вчера докато се се появи друг проблем както вървеше на обороти и обортомера отиде на 2000 а като слушам оборотите са не повече от 1000.загазих мотора и като дадох контакт без дае запален мотора стрелката на обортомера показва 1500
  4. dobrev

    Грекшки 56 и 58

    Здравейте Колеги! Каризмата ми е 1.8 GDI. Показва че има грешки 56 и 58. Незнам за какво става въпрос защото не разбирам английски. Интересно е ,че като дам на контакт и поставя мост между 1и 4 на клемата за диагностика първо показва грешка 48 после 56 и 58 , като ги изреди тези грешки, после показва само 56 и 58 тази 48 не. Няколко пъти го правих и все така 48,56,58 и после върти само 56и 58.ако някой знае какви са тези грешки да ми помогне. БЛАГОДАРЯ ВИ!
  5. Здравейте,Колеги! Имам каризма 1,8GDI 99година. Имам проблем с оборотите на двигателя. Изчетох доста из този форум и разбрах ,че при Милен е най добре.Само че съм на 1200 км от Пловдив.Колата е стояла 2 години,припалвана е няколко пъти,нямаше и акумолатор.всичко това го разбрах.но моя проблем е че като я задържа примерно на 2500 оборота те се променят от 2500 до 2700 и обратно и пак и пак.без значение на колко оборота задържанм газта и те се променят постоянно. И газовете не пасват по точно само СО-то.И понеже тук нее БГ и с пари нестава да вземеш преглед немога да я регистрирам.И докато си мени оборотите понякога се чуват клапаните , понякога става доста тиха.Имал съм и преди каризма не ми е правила такъв проблем. като я оставя на тихи обороти също ги променя.И да не изглежда смешно от доста години коли ремонтирам но главно механика и не съм се сблъсквал с такъв мотор и проблем. Старата само наливах бензин и карах.
×
×
  • Създаване...