Премини към съдържание

bETA

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

bETA's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. bETA

    Търся да закупя

    Именно, а в момента има много ограничен избор на тези коли... Което е много дразнещо когато знаеш какво искаш.
  2. bETA

    Търся да закупя

    Благодаря много за бързия и детайлен отговор, за този галант от Сливен се размислих, нямам възможност да ходя до други градове за автомобил. Но усилено си търся галант. Вчера бях на оглед за ето този галант - Моят сайт , Галанта ми хареса, но беше пребоядисван заради градушката, и също така знам за галантите след множество прочетени теми тук във форума, че след 2000г. са с Лед табло което мене ми харесва адски много, този обаче не беше с такова. Направих и едно кръгче и се ослушвах за елементарните неща от който имам понятие - ходова част, дали колата криви на някоя от страните, проблеми със скоростите, как пали колата. Всичко беше наред на пръв поглед, но аз не разбирам кой знае колко, а си търся такъв автомобил много усилено защото съм влюбен в тях. За жалост тук в софия има много малък избор и на повечето са им надули цените. Ако някой от форума продава галант, който се вписва в бюджета ми (5.000лв), моля да пише или да ме препрати. Нямам претенции дали ще бъде автоматик или ръчна скоростна кутия, само не знам как да разбера ако има проблеми с автомата.
  3. bETA

    Търся да закупя

    Колеги имам едно запитване, възможно ли е таблото на галант 1998г. Да бъде подменено с това на галант 2000г. с LED осветлението.
  4. bETA

    Търся да закупя

    Здравейте колеги, извинявам се че пиша в нова тема, първо видях че по доло има подобно запитване на моето относно Галант-а, но реших че е по добре в нова тема. Моля ви за помощ и няколко съветчета относно автомобила, прочетох повечето генерални теми за Галанта, и найстина съм се спрял на него, но имам няколко въпросчета. Моля някой който разбира, да ми даде мнение за този галант - http://www.cars.bg/c1211129 Понеже съм от софия и нямам възможност да отида да го разгледам на живо, пък и да отида, не съм сигурен че ще разбера какво ми е пред очите. Бих искал да попитам, от къде е най-добре да е внесена колата. - Каква е разликата при разхода на гориво между автоматик - ръчна. - Също така никъде неможах да намеря, какво озвучение слагат фабрично в колата, защото съм маняк на тема чист и качествен звук. - Чисто технически 2.5 ли е най качествения мотор. И много ще се радвам ако, успея да закупя такъв автомобил от маниак тук във форума, ако това не е възможно то поне моля ви кажете ми, или дайте линк за сайт във който има по голям избор на този автомобил. Благодаря ви много предварително, и още веднъж се извинявам за повторената тема.
  5. Момчета Проблема е от делкото, и май ще трябва да се копува ново или да се смени само бубината.... Ако някой има в наличност да каже за Space Runner 1.8 16v 122k.с 1992г. , ако ли не поне да ме ориентира към цената ... Колко струва
  6. Благодаря мн за задълбочените отговори! Ще проверя вс дето ми написахте и ако проблема изчезне ще ви информирам мерси !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Привет на всички, искам да ви споделя проблема си с колата защото вече не издържам.... Та проблема е следния , когато завали дъжд тази кола просто отказва да пали, това става найстина само когато вали дъжд.... Когато е сух студ или вали сняг или квото и да било друго няма никъв проблем. Всичко е сменено кабели , свещи , дистрибуторна капачка , палец.... и пак има проблем при паленето .... Ако някой е имал подобен проблем или знае нещо по въпроса моля да го сподели ....
  8. bETA

    Смяна на амортисьори

    Да , иии общо взето ми трябват само амортисьорите баща ми каза че е намерил другата част.
  9. bETA

    Смяна на амортисьори

    Ами принципно преден десен ми трябва , пружината си е наред.... това отгоре което държи амортисьора също се е износило и трябва да се смени.... но незнам как се казва , предполагам че е това кеото ти казваш макферон. Иначе не трябва ли когато изпусне амортисьор да се сменят и двата и ляв и десен, защото ще бъдат различно раздвижени което значи че ще се износват неравномерно ?
  10. Здравейте , аз съм нов във този форум... и ми препоръчаха ако имам някакви въпроси да ги задам тук. Таа искам да попитам от къде мога да закупя Амортисьори втора употреба за Mitsubishi Space Runner 1.8 1992г. И тази част която го държи горе , забравих точно как се казва... Благодаря предварително , също така ако може някой да ми препоръча шарнирен болт за същия автомобил защото преди 5-6 месеца купих един който вече е разбит ...
×
×
  • Създаване...