Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

servizLUXOR

Потребител
  • От него общо

    69
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

servizLUXOR's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. servizLUXOR

    Маховик - проблем

    Има нещо вярно МОга ли да разчитам, че я имаш и че ще мога да я взема като се върнеш в България?
  2. Здравейте, колата е галант 2.5 2001г. - автоматик Има счупени ламели на маховика, това е една метална триъгълна гадост, която се захваща за коляновият вал и турбината на скоростната кутия. Откъде мога да намеря и горе-долу какви пари е?
  3. Колеги, намерих лагери от МАЗДА, които ще станат като се намали диаметъра на лагера. Той в момента е 21мм а на мен ми трябва да бъде 15мм
  4. Не, не отговаря на мейла :( Някой може ли да ми каже какви лагери ще станат за този мотор 6A13?
  5. Колега, не успявам да се свържа с момчето. Дайте друг вариант, алтернативен за намирането им?
  6. Къде могат да се направят биелни лагери? МОля дайте ми телефон и адрес
  7. Колега, сигурен съм че проблемът е в биелните лагери. Коляновият ВАЛ е здрав, без наранявания, за биелните лагери имах съмнение още когато сглобявахме двигателят, но понеже не успяхме да намерим нови и решихме да сложим тези, които сега дават ядове. Трябват ми стандартни биелни лагери за Галант 2.5 v6 2002г. Кажете ми, моля, дали стават от 4 цилиндров Галант, т.е като размер дали са същите? Моите са 15мм широки
  8. Колеги, ако взема от 4 цилиндров ГАЛАНТ 2 комплекта ще станат ли ? Не ми се сваля пак моторът на ГАЛАНТА, искам да му смениме лагерите на място ( на монтиран двигатал). Да се изработят - къде и при кого? НЕ ми трябват основни лагери, само биелни. Благодоря Ви ! ПОЗДРАВИ !
  9. Здравейте колеги, трябват ми БИЕЛНИ ЛАГЕРИ за Галант 2.5 V6. Моторът е 6A13 и не успявам да намеря никъде, навсякъде е с поръчка за началото на месец септември. Моля Ви, помогнете!
  10. Естествено, че е задължително да се мине през КАТ! Благодаря Ви, много колеги ! Последен въпрос: Намерил съм двигател от автомобил с ръчна скоростна кутия. Надявам се не е проблем, че тази, на която й гръмна моторът е автоматик?
  11. Прехвърлянето на собственост в КАТ не е проблем. Смяната на номерата ще бъде, ако се реши да се продададе автомобила. Добре, прави се договор, в него се описва двигателят, но задължително ли трябва да е нотариално заверен? Задължително ли трябва да се отиде след това в КАТ с нотариално завереният договор? Номерът на двигателя къде седи? Някъде отдолу ли е или отгоре, т.е могат ли на пътя народните полицай да видят, че двигателят е друг?
  12. Колеги, нов двигател - ок! Обаче как стои въпроса с регистрирането му в КАТ?
  13. Колеги, проблемът наистина стана доста голям ! 1. Направих около 5-6 км и след това изхвърча "нещо" под колата 2. Като спрях, установих, че е биела и е излезнала през блока на мотора. Сега, какво ще ме посъветвате? Да купя цял двигател и да го сменя, но незнам как седи въпроса с регистрирането му или да си купя биели + лагери (евентуално) и да си ремонтирам моят двигател, но ако ще е това - какво да правя с блока на двигателя, като е счупен и през него е минала биелата? Моля, дайте съвет!
  14. Колеги, направих промивка, смених маслото. Запалих колата, но трака по абсолютно същият начин :( Моля, дайте съвет... Да я карам ли сега 15-20км или не или да отварям двигателя?
  15. Andy Van Der Drift, колега дано да си прав! Мен ме притеснява много това, че наистина тропат много и като че ли като позагрее колата и губи мощност - спира да върви. Наложи се да мина с чукащи повдигачи около 20-25 километра, което незнам дали е много или малко, за да се повредят тотално, но накрая чукането стана направо ужасяващо... Как става промивката? Това е този вид промивка, която се прави като си сменяш маслото ли или трябва да ги сваля и да ги почистя един по един? Какъв е този хидравличен обтегач? Къде "седи" и за какво служи?
×
×
  • Създаване...