Премини към съдържание

Румен Ирманов

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Румен Ирманов е написал

  1. Не замръзва стрелката,а показва каквото си поиска,ту на доло,ту на горе,аз се движа,тя сочи 0 или 120 примерно.Не показва вярно скоростта.
  2. Пробвахме и срязахме датчика,запоихме ново краче,залепихме го и на пробата тръгна..след 30-40км.пак замря и сега не мърда,явно трябва нов-откъде ще ме посъветвате да взема-явно за рено не стават,макар да са с еднакъв номер-това разбрах от прочетеното тук.
  3. Колата е спейс стар,1.3 и не е на жило а е електронно!
  4. Километража започна да работи когато и както си иска,не отчита,в един момент скача на 140примерно,аз карам с 20-30-,той сочи 100.Напръскахме буксите с контактен спрей,но се оказа че едното краче,на датчика откъм скоростната кутия е останало в буксата-просто се е окислило и скъсало.Някой знае ли или да има за продан такъв датчик,че в магазина ми казват суми от над 140лв,а от рено били подобни,но не съвпадали показанията на километрите при движение.Двигателя е 1.3 2002г
  5. Представитела на закс ми показа,че в каталога нямат феродов диск с такива размери и шлици 180мм.и 26 шлица като моя,затова го предлагат с валео по предписание на мицубиши.Моят стария бил Френско валео,но вече не правили и дават корейско валео който бил одобрен и е със знака на мицубиши-не знам вечекакво да правя,новия е 8.2мм.дебел,а стария дето го смъкнахме 7.12мм.вече си мислим с майсторите да наковем феродо на стария .......
  6. Като смъкнахме оригиналния притискателния беше на мицубиши а феродовия на валео.Новия комплект на закс също беше така комплектован-притискателен закс а феродов валео,сина ми работи в магазина за авто части и няма да ми даде менте,а уж е най доброто от закс.
  7. Търся съвет от патили и знаещи колеги!Смених съединитела на звездичката си,стария почна да боксува,трудно включваше,натегнахме го до последно ,но не се оправи.Стигна се до смяна,свалихме стария но се оказа че имало още хляб в него и въпреки това сложихме нов комплект-сакс,притискателен,валео е феродовия и нов лагер.Едва 2200 км.минах и той пробуксува,завих до последно оста на педала,но няма подобрение,напротив-започна да тресе когато минавам по-бързо на 2 или 3 или4 скорост!Консултирах се с майсторите и те са в недоумение-стигнаха до заключението че може помпата да е причината,не знаем дали има клапан или нещо което би възпрепятсвало бързото връщане на течността или да задържа самата помпа.Искам и вашия съвет-КАКВО ДА ПРЕДПРИЕМЕМ-смяна на помпа,друг съединител-феродов или притискателен,и аз и майсторите сме в недоумение-ТАКА ЧЕ ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ!!
  8. Благодаря за пожеланията и за успокоението че и при теб е така с първата скорост :good:
  9. Здравейте и от мен,фенове на звездичката!! И аз да се похваля,от 17 01.станах притежател на един Спейс стар 1.3-2002г.! От преди нова година си търсехме кола, която не само да ни вози но и да ни е на сърцето, и след като минах през много форуми и накрая харесахме тази красавица, понеже беше много запазена,малко карана и сервизирана в сервиза на Мицубиши в италия юни месец, сменени масло,филтри,ролка и ремък, само преди 2000км., купих ме я, регистрирах я, и съм много доволен от нея - едно малко бижу. Още не съм я карал много-само 500-600км. но ми направиха впечатление че първата трудно влиза понякога, сменихме маслото в скоростната кутия, с такова точно по спесификацията на производителя. Малко като че ли се подобри, гледаха я в сервиза и казаха че и няма нищо. нито луфтове в щангите нито в скоростния лост. Те скоросните кутии на рено били така, първо към 2ра и тогава първа! Абе четох много тук за подобен проблем,и тук пишат същото-смяна на маслото, и да се надявам че ще се оправи с карането! Остава да и намеря само някои лети джантички за лятото и съм на път!!
×
×
  • Създаване...