Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

allisti

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

За allisti

  • Рожден ден 03/01/1981

Интернет контакт

  • AIM
    Allisti

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Colt 1.3GL 89

allisti's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. allisti

    Проблем с бензина

    Искрено съжалявам! Не знаех и се извинявам :( Благодаря на всички утре ще пробвам.........
  2. allisti

    Проблем с бензина

    Вече една седмица нямам време да се замъкна до сервиз и реших за проба да карам само на бензин - резултата 20л на 100! Теч няма никъде, а ако някой източва ще да е упорит пич) (в рамките на шегата)! Сега си скубя косите, но началото на др седмица ще трябва да се завлека някъде че... А когато карам и на газ и газта си намалиява А най-пародоксалното е, че колата си върви като пушка! Нито се дави, нито гасне, нито се тресе - абе като нова си е!
  3. allisti

    Проблем с бензина

    Ако имаше теч, щеше и да мирише на бензин! и да се види нещо но...(((
  4. allisti

    Проблем с бензина

    Чудех се дали на газаджия да отида или на диагностика или къде!......
  5. allisti

    Проблем с бензина

    Ами това с маслото ми го казаха и го проверих - няма нищо! А в събота стоях в едих сервиз и ми гледаха маркуч по маркуч ииии.... нищо! А не ми и мирише на бензин!
  6. allisti

    Проблем с бензина

    Като вървене колата не се е променила изобщо! в противен случай това щеше да ми направи впечатление на първо време! но стрелката на бензина пада главоломно. Сега я пробвам да я карам само на бензин, но резулатата е същия:(
  7. allisti

    Проблем с бензина

    ами да по бензинометъра следя иначе паля на газ! аз съм карбуратор уредбата е ловато за мой срам не знам каква:((
  8. От една две седмици забелязах, че имам разход на бензин, а аз карам само на газ (газовата уредба ми е с ръчно превключване, т.е. не пали винаги първо на бензин). Бензин не тече от никъде и не мирише на бензин. Моля ако някой има идея какво ми се случва да помогне или поне дайте съвет къде да я заведа! МНОГО благодаря предварително.! :help:
  9. allisti

    АГУ паспорт

    Благодаря на всички, но в крайна сметка отидох в СБА малко след околовръсното по пътя към Панчарево и там без въпроси срещу 20 лв издават паспорти! За всички, които се сблъскат с този проблем
  10. allisti

    радиатор Help

    Много, много благодаря! Още утре ще го потърся! :D
  11. Здравейте, от 2 седмици тече радиатора на мицанчето ми и май май плаче за смяна. Дайте съвет от къде мога да намеря "нов". Колтчето е 1.3 89г. Благодаря!
  12. allisti

    АГУ паспорт

    при всички газаджии, при които ходих ми казаха че могат да направят всичко по газовата ми уретба, но не и да ми издадат паспорт за нея. Ще проуча вариантите които ми предлагате. Мерси много!!
  13. Здравейте, от 1 месец съм горд собственик на Colt-че, на което вече всичко му е ок, но проблема ми е че не мога да намеря сервиз в София, който да издава паспорти на газови уретби. Аз купих колата с вече поставена утерба, но няма никакви документи за нея. Моля ако някой знае нещо по въпроса да помогне) Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...