Премини към съдържание

Martillius

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Martillius's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Martillius

    Mitsubishi Lancer 1400 GL 1980

    Благодаря за отговорите, надявам се да получа още съвети от останалите участници във форума. Прозорец има и е здрав, просто не може да се затвори, стопа е счупен, но мога да поръчам, виждам че се продават все още. Повече ме притеснява всичко останало и най-вече парите :mad:
  2. Martillius

    Mitsubishi Lancer 1400 GL 1980

    няма да я хвърля, но за жалост ще продължи да си стои май там в двора, трябват доста пари наистина :icon_crying:
  3. Martillius

    Mitsubishi Lancer 1400 GL 1980

    Хех, аз освен това Мицубиши си имам една японска класика, която също очаква своята реставрация, а съм се хвърлил и на тази, просто не ми се иска да я оставям да гние в двора. :rolleyes: :icon_doh:
  4. Martillius

    Mitsubishi Lancer 1400 GL 1980

    Еееее, супер е Симсонката, тя направо в рамка да я сложиш красавица :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup: И наистина все пак сте я реставрирали или поне изглежда готова, а относно Мицубишито е ясно че със 100-200 лв няма да се размина. И аз си го представям с турбо двигател и готов за гонки, но тогава наистина ще са нужни много повече пари. Затова ще ми е достатъчно да го изкарам на пътя в класическия си вид, но все пак на кавка цена ще е това не знам :icon_crying:
  5. Martillius

    Mitsubishi Lancer 1400 GL 1980

    Лошото е че нямам такъв приятел или брат, който да е тенекеджия и да се захване за без пари, дори незнам някой, който би го направил за малко пари, ако има мераклии няма да се разсърдя ида откажа помоща им :rolleyes:
  6. Здравейте момчета и момичета, Митцубиши маниаци и фенове. Първо Честито Рождество Христово на всички, бъдете живи и здрави и ви желая много дълги и безаварийни километри през Новата 2012 година. Въпросите ми са свързани с едно Mitsubishi Lancer 1400 GL (произведено 1980 г.), което от 5-6 години стои в двора в селото на моята приятелка. Двигателят е бензинов, модел 4G33, 1400 cc, 68 к.с., с 4 степенна скоростна кутия, задно предаване. Оригиналният цвят на колата е бил тъмнокафяв металик, но последното и цялостно пребоядисване е било доста несполучливо. Снета е от отчет, баща й твърди че двигателя е изряден и до последно е бил безпроблемен, липсва му единствено някаква капачка на третия цилиндър. Бих искал да възтановим този славен японски йънгтаймер, но ми е нужно вашето мнение. Доста работа има по нея, но се надявам малко по малко да я възстановя. Като цяло ламарините и са запазени, въпреки ръждата, предният капак на места е загнил. Бих искал да чуя Вашите мнения, съвети и коментари. Ако беше във вашите ръце бихте ли се захванали с изваждането му отново на пътя, сдобиванто с нужните части трудна задача ли е. Знам че е трудно по снимки да се каже много за един автомобил и да се даде правилен съвет, но все пак ще ви бъда благодарен за мненията. За съжаление нямах възможност да снимам автомобила отдолу, а отвътре мога да кажа, че нищо не му липсва. Ето малко снимки:
×
×
  • Създаване...