Премини към съдържание

Svetlin-varna

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Varna

Svetlin-varna's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Предполагам, че се е касаело за коли от 97-98год и в добавка и с 2.5 ламята . Ако цените на горивата бяха като в Америка, 2.5 си е перфектно, ама тука...... :icon_hmm:. Определено колата ще се кара и то с почти ежедневна дестинация до Златни Пясъци ( полу магистрала )+ по-лесното каране на дизели от жени и това са факторите да се спра на дизелче и то не много претенциозно откъм гориво. Дизелчетата макар и без екстри ми правят впечатление, че държат малко по-височка цена и затова коментирах така. П.С. Ама има и Опели от тези години даже на по-висока цена :icon_doh: Благодаря отново колеги! Прави ми впечатление изключителната коректност на форумджиите, че и винаги сте готови да помогнете :icon_n_king: Май билестта Мицубиши има много добри странични последствия?!?!?!? :icon_thumbup:
  2. Изчетох целия форум и знам, че трябва да гледам 10-ти символ и, че след 2000 година почват да са цифри. Ако е 2001 год. 10-тия символ трябва да е (1). :icon_hmm: Поправете ме ако греша. :icon_hmm: Утре може да звънна на търговеца и да го питам за номера на рамата. Да видим дали ще ми я каже?!?!?!?! На снимки си е добре количката, че съм и мераклия точно на сив седан :icon_thumbup: Има още един диамант в района- Хасково, нищо, че му е изпаднал единия диамант от предната решетка :icon_hmm: и нещо отпред-ляво не ми харесва как седи фара и маската. Не го споменах защото пък ми се вижда подозрително евтин :icon_hmm: . Ето линка и към него : Mitsubishi Galant Хасково
  3. То във Варна се предлага един Галантец ама тази обява съм я засичал от доста време и нещо и цената му бие рекорди. Може и да му звънна на градския и да я прегледам и да видим дали ще оправим цената.
  4. Несъответствието на ширината на луфта между капака на багажника и калника и аз го видях, но не мога да съм сигурен дали не е някоя светлосянка при снимането. Затова се надявам някой да я е гледал, че на живо друго си казва. Мен ме е яд, че няма една снимка на мотора за да се види дали няма издайническото ръждясване на бомбетата. Че ще е превъртан километража то се знае. Средно в Европа се минават около 25 000 км на година и затова очаквам да бъде около 250-280 хил. км, ако отговаря годината де . Ох, и тоя теглич, ама как помага на синхронизатора на 2-ра скорост самооооо :icon_censored:. Някой търговци вече взеха да се усещат и ги махат тегличите. Сега и това трябва да гледаме при покупка :icon_hmm: Благодаря Ви колеги за отзивчивостта! Все пак темата е от днес и може да имам късмета някой да я е видял количката и да сподели впечатления.
  5. Здравейте почитатели на прекрасната марка и особено на дадения модел! Има една обява от Брат Ауто-Димитровград за един, поне по снимките прекрасен Галант! Ето и линка: Mitsubishi Galant 2.0 Disel Малко ми е далече да се разхождам до там от Варна и ще помоля ако някой има информация или пък случайно я е гледал колата да сподели мнение! Предимството е, че поне mario64 е наблизо и ако се купи количката, то тя ще получи части и обслужване от класа Благодаря Ви предварително и да видим дали ще се включим във Варненския клуб :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...