Премини към съдържание

Avicci

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Pleven

Avicci's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте,търся част за газова уредба на Галант 91-ва година.Уредбата е оригинална холандска и търся такъв контролен блок. Сигурно е доста рядък моя случай,защото единственото което намерих беше това в холандския сайт.Идва ми скъпичко обаче и като сложим доставката от Холандия,съвсем солено ще излезе.А да не говорим и че ако нещо не е наред с това което получа,нямам идея може ли да се върне и т.н.Има ли колега от форума с подобна уредба и някой знае ли откъде може да се намери(и дали изобщо може) това блокче в България?Също дали може да се преправи някакъв не оригинален(контролен блок),който да върши същата работа?
  2. Оправих го.Нагласих си го перфектно.Един съвет и от мене,ако не сте сигурни от къде се регулира просто легнете под педалите и натиснете с ръка съединителя и веднага ще разберете къде трябва да направите това което колегата е обяснил.За да съм полезен и аз с нещо ето снимка. http://prikachi.com/thumbs/206/5987206.jpg Не се виждат нита и шплента,ама е много тясно и само това успях да снимам. :icon_angel: Аз лично само отвих гайката с ключ 12-ка и навих няколко оборота на ръка.Завих гайката,пробвах как е и така няколко пъти,докато си го наглася както ми харесва.Благодаря на всички за помощта. Педала на съединителя наистина си промени положението и сега седи по-ниско.
  3. Сега разбрах . :icon_rock: http://prikachi.com/thumbs/770/5982770.jpg Това имаш предвид нали.
  4. Извинявайте,че вдигам стара тема,но имам въпрос. Значи ето снимка да видим дали съм разбрал правилно. http://prikachi.com/thumbs/112/5982112.jpg Въртиме болта и той ще избута педала по-нагоре,но това според мене не променя къде отцепва съединителя.Просто си лъжеш крака,че отлепя по-надолу.Или аз не съм разбрал нещо. Да не би това да е реглажния болт с гуменото буферче?
  5. Мерси ще пробвам всичко което си написал.Тя колата беше на баща ми и я е карал доста време,знае и косурите на колата и казва,че е от карето според него,че открай време си имала такъв проблем точно отляво,най-вероятно е от това.
  6. Днес се появи странен проблем.Когато съм на ниска скорост в града,например влизам в кръгово и завивам наляво се чува супер гаден и дразнещ стръжещ звук.Все едно нещо се трие в друго.Това е най-точното описание според мене.Също така е прескачащ звука,не постоянен стържене----спира за секунда----пак стържене--пак спира за секунда.Това става само като завивам наляво с ниска скорост и на по острите завои,тоест когато волана е навит почти докрая наляво.Когато завивам надясно,не се чува нищо подобно. На един паркинг навих волана докрай наляво и погледнах около гумата карето да не е скъсано,но то си изглежда добре.Някакви идеи от какво може да е? Забравих да кажа колата е galant 91 година.
  7. Оправи се съединителя,не бях го обезвъздушил. :icon_doh: Не се наложи да го регулирам допълнително.
  8. Мерси за обяснението,ще пробвам и ще пиша какво е станало. :good:
  9. Здравейте,колеги :rulez: някой да знае има ли начин да се регулира празния ход на съединителя.Сега отлепва почти накрая и дразни. Колата е Галант от 6-та генерация хетчбек 91-ва година.
  10. А понеже модела е стар да попитам трудно ли се намират части?
  11. Първо здравейте, Времем ми е да си взема кола.Имам избор или да си купя нещо дребно и евтино или да се опитам да ремонтирам на баща си стария галант от 91-ва.Общо взето колата в момента е пълна трагедия,навъртяни са и поне 250 000 км,два от цилиндрите на двигателя не работят,съединителя е заминал,ръчна няма,спирачките не съм сигурен но и те на са много добре :icon_dance: ,имаше и някакъв проблем с ауспуха щото изпод калниците излиза гъст черен дим.Въобще доста работа ще падне да се стегне.Въпроса ми е какво мислите струва ли си,човек да се занимава с толкова стара кола,да я ремонтира и т.н или е по-добре да се хвърля.Аз лично имам желание да си я стегна,но все пак тук има по-запознати с марката от мен и т.н.Просто ми е интересно какво ще кажете за конкретния модел и т.н.
×
×
  • Създаване...