Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mimito

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

mimito's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте !Казаха ми че е хубаво да се почисти дроселовата калапа за да нямам проблеми с оборотите !Ще ми кажете ли как се саля и дали е лесно ,защото сама незнам как да го направя !Ще ми помогне и схема или снимка както в темата за "Смяна на крушките на таблото " !! Моля ви ако знае някой !!!
  2. mimito

    Мутсу фенка

    ЗДравейте ! Имам от месец тази кола и ми харесва !Но тъй като не е излезнала от магазина има някой малки проблемчета и ще се радвам ако ми помогнете да ги пооправя ! Значи единият ми проблем е свързан с задните бели стопчета които светват когато е включена задна скорост ! И двете крушки не са изгорели,но не светват винаги когато си включил на задна предавка,а вечер както знаете това е нужно при паркиране назад ! Опитах да размърдам лоста но не светват ,след това отворих капачето на стопа в багажника и размърдах и жичките ,но пак нищо !Тъпото е че си светват когато си искат и незнам защо става така ! Друго проблемче е че често когато слизам от загасена кола ме удря ток когато докосна вратата отвън!Много е изнервящо защото все едно нещо те боцка! Интересно е че дори когато докосна стъклото отвън за да затворя вратата когато сляза пак ме хваща! Проверих акомулаторат да не би да се докосва до нещо не не видях !!!! Другото проблемче е че копчето за вдигане и сваляне на фаровете отляво на кормилото не работи т.е. не точно копчето,а самия механизам за вдигане и сваляне !Забелязах че когато си я купих си работеше и при изместване на копчето се чуваше звук на движение на фаровете ,като застана срещу някоя стена и се вижда че се движат ,а сега не ! Ако можете да ми помогнете ще сам ви много благодарна ! :icon_blush:
  3. Здравейте ! Аз съм нова и имам от скоро Каризма 1.8 GDI !На мен също ми изгоря крушката на часовника и искам да знам как да я поправя !!!Информацията е полезна но ако може някой да сложи снимки как и къде точно се поставя отверката и т.н. Като във статията за смяната на крушките на таблото ! Биг Бос ти си явно по запознатият тук и се надявам да ми помогнеш :icon_angel:
×
×
  • Създаване...