Премини към съдържание

sa6o ViKato

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

sa6o ViKato's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Искам да попитам 1-во Мишо 4x4 постояно зацепен ли е? Или само когато е необходимо там с някаква електоника определя кога да е 4x4 2-ро С климатик или климатроник ? 3-то Помислено ли е за утоплението на задните пасажери (примерно с пластмасови тръби да духа под шофьорската седалка като на някои мерцедеси мисля беше така ) 4-то Ако са 4x4 истинско сменят ли му се гумите със зимни или някакви всесезонни се слагат само
  2. Още нещо интересно. Гледам и чета: кое, защо и как. То и Субарото се оказа че няма бавни. :icon_doh: Но мишо разполага с типтроник. :good: Много интересно - англйските са с друго табло (специално за автоматика става въпрос ). Скоростния лост е качен горе, :icon_thumbup: доста ми хареса като идея и изпълнение. Дилемата ми просължава сега намесих и Хонда crv и Тоиота rav-4 Ех че няма тук 1 мишо да видя точно кое и как. За сега съм виждъл само 2, и то без телефон на таблото :icon_n_evil2:
  3. Та чета и чета и какво забелязвам Автоматика е само 2.4 НЯМА БАВНИ Доста важно за зимата или оффроуд Вчера случайно до нас беше спрял точно този модел. За съжаление нямаше телефон на собственика на таблото, за да му звънна да го питам това-онова нещо ми се стори така как да се изразя посно оборудването вътре (пък може да е за модела ) май има защо форестъра да е по-скъп пък и както каза колегата има само 1-донор от този модел Но има време ще четем ще питаме и т.н. Ще съм много благодарен ако някой все пак даде още мнения Благодаря предварително
  4. Благодаря на колегата Peter P за мнението. Не че ме чупи толкоз, че няма дизел. Той е за предпочитане, но като няма няма, какво да се прай. Но сравнение със субару, тук багажника е доста по-добър, пък и има доста повече място за пасажерите отзад, пък и като погледнем цената за употребяван автомобил, мишо печели убедително. За обръщане питам, тъй като в Англия цените са доста по- народни Та ако може да сподели някой свойте впечатления и къде да гледам за скрити проблеми ще съм много благодарен. Поздрави!
  5. Здравейте, искам да си купя японски семеен автомобил. 1. Да е задължително японски, но изцяло - не двигателя на Пежо и нещо от сорта... 2. Да е автоматик и с по-голям багажник, нещо като сегашното Канго, което карам и за това се спрях на Аутлендър или Форестър. 3. По възможност дизел, защото досега съм карал повече дизели и съм доволен. Та да ми дадете препоръки къде да гледам, какво да търся, като забележки, кусури и тн. За субарото нещо много станаха компромисите и за това се оглеждам за аутлендъра Има ли някой идея за обръщане на волана, ако закупя от Англия? Аз съм от Варна и бих се радвал, ако има някой да сподели кое как да видя колата за да добия по-добра представа за какво иде реч.
×
×
  • Създаване...